Vi söker: Säljare Region Öst

Befattningen

Heda Region Öst förstärker sin säljorganisation och söker en säljare till vårt nya kontor i Linköping. Ditt arbete blir att bevaka marknaden i regionen Sörmland – Östergötland. Arbete med de stödsystem vi använder för leads-identifiering men också uppsökande försäljning i regionen. Offertgivning och avslut. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter och privata företag. Du rapporterar till Produktionschefen för Region Öst. Arbetet innebär stora möjligheter till personlig utveckling och framtida karriär.

Kandidaten

Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning inom byggindustrin gärna av områdesskydd och en erfarenhet från uppsökande försäljning. Du tycker att det är roligt att träffa nya kunder och skapa affärsmöjligheter. I ditt arbete behöver du stor självständighet och eget driv tillsammans med ett gott omdöme.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • Goda datorkunskaper inkluderat MS Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet inom områdessäkerhet och stängsel
  • Kontaktnät i regionen
  • Kunskap inom entreprenadjuridik

Lön och andra förmåner

Heda Skandinavien AB erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag. Lön och övriga förmåner kommer att ställas i relation till de krav och förväntningar som finns på kandidaterna, samt personernas bakgrund och erfarenhet.

Önskad tidpunkt för tillträde

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. I och med att vi löpande värderar de ansökningar vi får in, tillsätts tjänsterna så snart vi hittat rätt person, så vill vi ha din ansökan så snart som möjligt dock senast den 16/5. Se nedan e-mailadress.

Kontakt

Fredrik Jonsson, Produktionschef Öst

fredrik.jonsson@heda-skandinavien.se
Tel: 073-530 02 42

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Senaste nyheterna