Viltstängsel, Bullerplank, Vegetationsröjning

Vi har gedigen erfarenhet av montering av viltstängsel och bullerplank. Vi har även flerårig erfarenhet av vegetationsröjning och en välutrustad maskinpark. Bland våra kunder finns bland annat Infranord, Strukton, Infratek med flera.

Viltstängsel

Vilda djur kan vara ett större problem än vad man oftast tror eftersom de kan förstöra både marker och skog samt ofta är orsak till bilolyckor. Att till exempel krocka med en älg är inte en kul upplevelse eftersom en älg kan väga närmare ett ton.

Och även om bilen är tung och tålig så har den i de flesta fall inte en chans mot en älgtjur, vilket gör ett viltstängsel till en bra investering. Här på Heda kan vi hjälpa dig med med att montera alla typer av viltstängsel för att förhindra viltolyckor men även för att skydda skog och mark.

Viltstängsel stängsel heda security bullerplank
mark & maskintjänster

Bullerplank

Hos oss på Heda kan du få hjälp med alla typer av bullerplank och bullerskärmar. Du kan få både små och större bullerplank levererade och monterade i det material som passar för just ditt område. Våra bullerplank ger både dämpande men även ett visst insynsskydd.

Vegetationsröjning

Vi har även flerårig erfarenhet av vegetationsröjning, både vid järnväg och vid andra byggprojekt, samt en välutrustad maskinpark. Naturligtvis är all vår personal välutbildade och har stor erfarenhet kring vegetationsröjning.

Ring gärna om du vill veta mer om hur Heda kan hjälpa dig med viltstängsel, bullerplank och vegetationsröjning.

Du når oss på 010 – 263 80 00.

arbete vid järnväg och vegitationsröjning