Elektriker-Nyköping

Notering: Vi är endast intresserade av personliga ansökningar. Vi är inte intresserade av att rekryteringsföretag kontaktar oss.

Är du en kunnig och erfaren elektriker inom områdessäkerhet? Är du proffsig och självständig? Är du bosatt i Nyköping med omnejd? I så fall har vi ett spännande och utvecklande uppdrag till dig! Du får en öppen och inspirerande arbetsmiljö i ett framgångsrikt, stabilt företag med stark tillväxt.

Hos oss är beslutsvägarna korta och du har möjlighet att vara med och påverka bolagets utveckling. Just nu är efterfrågan på våra tjänster mycket stor, vilket innebär att vi söker efter ytterligare en elektriker. Våra arbetsplatser finns över hela Sverige, vilket innebär resor och en del övernattningar.

Är du den vi letar efter?

Din roll

Som elektriker behöver du självständigt kunna göra vissa saker och vi har även några andra krav du behöver uppfylla.

  • Du behöver vara utbildad elektriker och vara färdig med din lärlingstid.
  • Du bör kunna felsöka på 24v och 230v styrningar, reläfunk, med mera.
  • Du behöver kunna sova borta ibland eftersom vi har jobb över hela landet.
  • Du behöver vara bra på kundkontakt och vara serviceinriktad eftersom vi träffar många av våra kunder på plats.
  • Du bör ha datavana, viss programmering av styrningar mm sker.

I din arbetsdag ingår det också att planera dagen, plocka ihop material och beställa material. Körkort B är ett krav. Vi vill också att du har en arbetslivserfarenhet på 5-10 år och vi tror att du är någonstans mellan 25 och 50 år. Nödvändiga behörighetsutbildningar såsom heta arbeten och plattform/säkralyft är meriterande.

Din bakgrund

Du är serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i det du gör. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång.

Förutom detta så är du kvalitetsmedveten, professionell och noga med att alltid göra ett bra arbete. Du uttrycker dig obehindrat i svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet och vi söker dig som har drivkraft och engagemang i din uppgift och i vår gemensamma utveckling.

Har du rätt kvalifikationer och inställning så erbjuder vi dig ett kul och spännande jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med frihet under ansvar. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi kallar till intervju löpande.

Sista ansökningsdag 2021-10-13

Krav

B-körkort

Meriterande

Be körkort

Omfattning

Tjänsten är en tillsvidareanställning, heltid och dagtid, med provanställning om sex månader. Utdrag ur belastningsregister kommer att krävas vid ev. anställning.

Vid frågor om tjänsten kontakta Magnus Bergh 076-277 09 97

Skicka in din ansökan via formuläret här:

Information om hantering av personuppgifter

I samband med en anställning registreras dina personuppgifter t.ex. i ansökningshandlingar och anställningsavtal. Även uppgift om ev. bakgrundskontroll kan finnas i samband med anställning men sparas inte. Ansökningshandlingar för specifik tjänst som inte leder till anställning sparas inte.

Dela inlägget

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Senaste nyheterna