Elektriker till Stockholmsområdet

elektriker stockholmsområdet

Heda Security AB förstärker sin produktionsorganisation och söker nu en Elektriker till Stockholm. Det här är rollen för dig som gillar att lösa problem, möta nya människor och leverera bästa tänkbara service. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter samt privata företag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer i samråd med serviceledaren planera det dagliga arbetet och har kontakt med både kunder och leverantörer. Nedan följer exempel på arbetsuppgifter som du kommer att arbeta med;

  • Installation/driftsättning och service av elektriskt styrda grindar och i viss mån även olika larmsystem.
  • Besöka kunder för underhåll/förbättringar på befintliga installationer
  • Genomföra akut service vid behov

Arbetet sker mestadels utomhus året runt. Resor kan förekomma utanför Stockholmsområdet och du ska därmed vara flexibel att ta andra uppdrag med övernattning.

Varför jobba hos oss?

Heda Security AB erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag. Har du rätt inställning och kvalifikationer, så erbjuder vi dig ett roligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med stor frihet under ansvar.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet ifrån att arbeta som elektriker eller larminstallatör samt erfarenhet av ovan nämnda arbetsuppgifter. Du har genomförd gymnasieutbildning/el-utbildning och goda kunskaper i svenska och engelska. B-körkort är en förutsättning för tjänsten och har du någon av följande kompetenser är det meriterande:

  • Felsökning på stark och svagströms installationer, motorstyrningar reläfunktioner, med mera.
  • Erfarenhet inom områdessäkerhet och stängsel
  • BE körkort
  • Lift & fallskydds utbildning
  • Heta arbeten
  • Säkralyft

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i ditt arbete. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och kollegornas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och kollegor som gör Heda framgångsrik.

Eftersom vi arbetar inom säkerhetsbranschen kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och ser därför din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten.