Lagerarbetare till Stockholm

lagerarbetare stockholm

Heda Security AB förstärker sin produktionsorganisation och söker nu en lagerarbetare till Stockholm. Det här är rollen för dig som gillar en fysisk aktiv arbetsdag, stor variation och mycket ansvar. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter samt privata företag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta på lagret/gården vid vårt Arlandakontor. Tillsammans med en kollega kommer du att göra alla förekommande sysslor som hanteras på ett lager. Dina främsta arbetsuppgifter kommer bli att plocka ordrar, lasta och lossa leveranser samt leverera material. Du kommer att köra truck och hantera administration i vårt datasystem.

Varför jobba hos oss?

Heda Security AB erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag. Har du rätt inställning och kvalifikationer, så erbjuder vi dig ett roligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med stor frihet under ansvar.

Vem är du?

Vi söker efter dig som har några års erfarenhet ifrån att arbeta som lagerarbetare med ovan nämnda arbetsuppgifter. Du har vana av truckkörning och har tidigare kört ledstaplare och motviktstruck, har du dessutom C-körkort är det meriterande. Din gymnasieutbildning är slutförd.

Som person är du glad, pigg och serviceinriktad. Du är ordningsam och har en hög ansvarskänsla. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och kollegornas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och kollegor som gör Heda framgångsrik.

Eftersom vi arbetar inom säkerhetsbranschen kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och ser därför din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten.