Ledande montör

stängselmontör heda security

Heda Security AB förstärker sin produktionsorganisation och söker nu efter 2 stycken ledande montörer. Din främsta arbetsuppgift är att leda en grupp som tillsammans monterar och leverera olika staket och grindlösningar till våra kunder i regionen. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter och privata företag.

Dina arbetsuppgifter

I din roll som ledande montör samarbetar du med projektledare där ni tillsammans tar fram en tidplan, som du därefter planerar gruppens dagliga arbete utifrån. Därefter ansvarar du för att hålla framtagen tidplan och arbetsleder din grupp på plats, gruppen kan vara alltifrån 2–6 personer. I vissa projekt deltar du i byggmöten och när projektet är klart närvarar du i även i besiktningen. I ditt ansvar ingår även att föra dagbok och hålla koll på ändrings- och tilläggsarbeten. Utöver ovan ansvarsområde arbetar du även som montör med följande arbetsuppgifter:

  • Montera de vanligaste förekommande staketbyggnationerna
  • Montera flätverksstängsel i olika höjder
  • Montera svetsade panelstaket
  • Montera grindar
  • Genomföra enklare betongarbeten

Arbetet sker utomhus året runt och ditt upptagningsområde är hela Sverige, därmed förekommer övernattning, veckopendling. Arbetet sker som oftast måndag – torsdag. Ibland kan del av söndagen bli resdag.

Varför jobba hos oss?

Heda Security AB erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag. Har du rätt inställning och kvalifikationer, så erbjuder vi dig ett roligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med stor frihet under ansvar.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet ifrån att arbeta med montagearbete samt erfarenhet av att leda andra. Kanske har du erfarenhet ifrån en annan del av byggbranschen och trivs med att planera, arbetsleda och ta beslut.

Du har genomförd gymnasieutbildning och goda kunskaper i svenska. B-körkort är en förutsättning för tjänsten. Då vi har projekt över hela Sverige så spelar det ingen roll vart du bor. Vårt huvudkontor är i Nyköping.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, kommunikativ, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i det du gör. Det är viktigt att du är lyhörd för kundernas och medarbetarnas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och medarbetare som utgör grunden till fortsatt framgång.

Eftersom vi arbetar inom säkerhetsbranschen kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och ser därför din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten.