Mark & maskintjänster

Behöver du hjälp med grävjobb, materialtransporter, kranarbete eller liknande? I så fall har du kommit helt rätt. Vårt dotterbolag Österdahls Gräv & Transport har lång erfarenhet inom bygg- och anläggningssektorn och kan hjälpa dig med det mesta inom mark- och maskintjänster.

Helhetskoncept av transport- och maskintjänster

Vi har en gedigen park av fordon och maskiner, vilket gör att vi kan erbjuda dig ett helhetskoncept av transport- och maskintjänster.

Hos oss kan du få hjälp inom en rad olika områden. Till exempel:

  • Transport- och maskintjänster
  • Materialtransporter
  • Teleskoplastare
  • Special- och kranarbete
  • Snöröjning och sandsopning
mark och maskintjänster

Kontakta oss redan idag!

Om du behöver hjälp med grävjobb, materialtransporter, kranarbete eller liknande.

jobba hos oss

Du hittar våra grävmaskiner, lastmaskiner, teleskoplastare samt kran- och tippbilar vid alla typer av bygg- och anläggningsarbeten runt om i landet. Vi kan hjälpa dig med allt från månadslånga projekt till bara några timmars arbete. Inget jobb är för stort. Inget är för litet.

Men hos de flesta av våra kunder är vi med från start till mål för att se till att projekten blir så tids- och kostnadseffektiva som möjligt.

Våra kunder ställer tuffa krav när det gäller tillförlitliga leveranser, kvalitet, utbildning, miljö, säkerhet, tillstånd, utveckling och så vidare. Därför är vi noga med att hålla oss i framkant och göra vad vi kan för att alltid tillmötesgå våra kunders behov.