Säljare till vårt kontor i Nyköping

jobb heda security

Heda Region Öst förstärker sin säljorganisation och söker en säljare till vårt kontor i Nyköping. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter och privata företag. Du rapporterar till produktionschefen för Region Öst. Arbetet innebär stora möjligheter till personlig utveckling och framtida karriär.

Dina arbetsuppgifter

Ditt arbete blir att bevaka marknaden i regionen Sörmland – Östergötland. Du kommer att använda vårt stödsystem som hjälper dig med att identifiera potentiella kunder samt att du även kommer att arbeta med uppsökande försäljning inom regionen. Arbetsuppgifterna är säljorienterade där huvuddelen utgörs av nykundskontakter, behovsanalys, offertskrivande, avtalsförhandling/ordertagande samt uppföljning. Ibland arbetar du självständigt men kan lika gärna vara i team med andra säljare eller med försäljningschefen. Tjänstebil ingår i rollen som säljare.

Varför jobba hos oss?

Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag. Har du rätt inställning och kvalifikationer, så erbjuder vi dig ett roligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med stor frihet under ansvar.

Vem är du?

Vi söker dig som har viljan och ambitionen att lära och är öppen för ny kunskap och erfarenhet. Du har erfarenhet av att arbeta med försäljning inom byggindustrin gärna av områdesskydd och erfarenhet från uppsökande försäljning. Du tycker att det är roligt att träffa nya kunder och skapa affärsmöjligheter. I ditt arbete behöver du stor självständighet och eget driv tillsammans med ett gott omdöme.

Kompetenskrav

  • Erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Gymnasieutbildning
  • Körkort B
  • Goda datorkunskaper inkluderat MS Officepaketet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande

  • Erfarenhet inom områdessäkerhet och stängsel
  • Kontaktnät i regionen
  • Kunskap inom entreprenadjuridik

Eftersom vi arbetar inom säkerhetsbranschen kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och ser därför din ansökan så snart som möjligt.

Klicka här för att söka tjänsten.