Heda Security söker en ekonomiassistent

Ekonomiassistent
Kommun: Nyköping
Omfattning: Heltid och dagtid
Anställningsform: Tillsvidare med provanställning om sex månader

När Heda Security AB bildades för ungefär 25 år sedan sysslade bolaget framför allt med stängsel. Genom åren har erbjudandet till kunden växt och i dag säljer företaget kompletta system inom områdessäkerhet, med stängsel men också med teknik för olika former av kameraövervakning.

Ända sedan starten har huvudkontoret legat i Nyköping. De senaste årens tillväxt har framför allt skett genom förvärv av bolag på andra platser i landet – men även denna utveckling leder till att antalet anställda växer i Nyköping.

Om företaget

Heda Security, Sveriges ledande företag inom installation och service av områdessäkerhet, fortsätter sin snabba tillväxt. Under 2018 förvärvades Heab Stängsel AB, år 2019 köptes Upplands Stängsel AB år 2021 förvärvades Sydstängsel AB, år 2022 utökades koncernen med Teknoinfra Oy samt MSS Nordic AB. Detta innebär att Heda nu omsätter över 500 miljoner kr och har ca 170 anställda.

Samtidigt fortsätter Heda Security att växa på andra sätt än genom uppköp. Nu öppnar bolaget ett kontor även i Linköping. Och planen är att utvecklingen ska fortsätta med fler kontor på andra platser i landet och på så sätt komma ännu närmare kunderna.

Arbetsuppgifter och ansvarsområden

Vi är i ett expansivt skede och förstärker nu vår ekonomiavdelning och söker en ekonomiassistent till vårt huvudkontor i Nyköping. Du kommer att vara en viktig kugge i vår familjära organisation och som kollega i Heda-koncernen kan du förvänta dig en trygg anställning i vardagen. Vi söker dig med goda kunskaper och erfarenheter inom redovisning och löneadministration. Du har troligtvis en eftergymnasial utbildning eller är yrkesutbildad inom ekonomi. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att handla om:

  • Leverantörsreskontra
  • Kundreskontra
  • Fakturering
  • Löpande bokföring
  • Delaktig i bokslutsarbete
  • Löneadministration

Din profil

Som person är du ansvarsfull och lösningsorienterad. Du tycker om att ta dig an utmaningar och trivs i en händelserik miljö. De personliga egenskaperna är viktiga för oss – då vi ser ett långsiktigt samarbete framför oss där båda ska trivas med varandra.

Skicka in ansökan

Besök gärna vår hemsida för mer information eller kontakta Lena Krusell 070-378 49 04.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 september 2022 till lena.krusell@hedasecurity.se. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt personuppgiftslagen. Intervjuer kommer att ske löpande och känner du att du är den vi söker så vänta inte med din ansökan.