Verkstad- och lageransvarig till luleå

Heda Security AB är en framgångsrik säkerhetskoncern i stark tillväxt som efter starten för drygt 25 år sedan, etablerat sig som den ledande aktören inom områdessäkerhet i Sverige. Bolaget arbetar med kunder inom de flesta branscher, vilket gör att man kan erbjuda både spännande och varierade uppdrag. Heda gör alla typer av projekt inom områdessäkerhet, allt från larmade och kamerabevakade högsäkerhetslösningar till staket runt barnstugor. Koncernen har ca 200 anställda och omsätter 650 MSEK under de senaste 12 månaderna.

Verkstad- och lageransvarig till luleå

Heda Security AB förstärker sin produktionsorganisation och söker nu en Verkstad – och Lageransvarig till Luleå. Det här är rollen för dig som gillar en stor variation på arbetsuppgifter. Du kommer att arbeta till viss del ensam men även med många kontaktytor såväl internt som externt. Du är tekniskt intresserad och har lätt för att lära dig nya maskiner. Kunderna finns inom bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter samt privata företag.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillsammans med platsansvarig på enheten planera det dagliga arbetet i verkstaden där du arbetar med tillverkning av flätverksstängsel. Vi kommer självklart att utbilda dig på plats!
Som ansvarig för lagret så kommer du att arbeta med lastning och lossning av gods samt bokning och hantering av leveranser. Då du är ensam på verkstaden och på lagret så är det viktigt att du håller ordning och reda och kan fatta beslut samt prioritera ditt arbete. I din roll ingår även att ständigt hitta smartare sätt att arbeta på och utveckla ditt område.

Varför jobba hos oss?

Heda Security AB erbjuder en spännande och utvecklande tjänst i ett expansivt och framgångsrikt företag. Har du rätt inställning och kvalifikationer, så erbjuder vi dig ett roligt jobb med goda utvecklingsmöjligheter och mycket goda arbetsvillkor. Ditt arbete kommer att vara självständigt med stor frihet under ansvar.

Vem är du?

Du har några års erfarenhet ifrån liknande arbete, dvs verkstadsarbete och eller godshantering. Du bör vara tekniskt intresserad och ha vana av att hantera maskiner. Om du är rätt person för rollen men saknar truckkort och traktorkort så bekostar Vi det. Viktigt för rollen är att:

  • Du har genomförd gymnasieutbildning.
  • Goda kunskaper i svenska (meriterande om du även har goda kunskaper engelska).
  • B-körkort (meriterande om du har BE-behörighet, traktor samt truckkort).
  • Önskvärt om du har säkra lyft utbildning sedan tidigare.

Som person är du serviceinriktad, ordningsam, har en hög ansvarskänsla och vilja att utvecklas i ditt arbete. Det är också viktigt att du är lyhörd för kundernas och kollegornas önskemål eftersom det är servicenivån och engagemanget till våra kunder och kollegor som gör Heda framgångsrik.

Eftersom vi arbetar inom säkerhetsbranschen kommer vi att göra ett utdrag ur belastningsregistret som en del av rekryteringsprocessen.

Ansökan och kontaktuppgifter

Tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval och ser därför din ansökan så snart som möjligt, dock senast 10/2. Du skickar din ansökan till christer.englund@Hedasecurity.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Christer på följande telefonnummer: 070–6090609.