Säkerhetssystem

Heda Securitys säkerhetssystem skräddarsyr helhetslösningar som kan bemöta de säkerhetsutmaningar som finns för dagens fastigheter. Resultatet av all vår erfarenhet samt insamlad kunskap har lett till att Heda Security idag är Sveriges ledande företag inom områdessäkerhet.

Vi vet att det inte finns en universallösning när det kommer till systemering av säkerhet. Det behöver alltid anpassas för områdets behov. När du anlitar Heda Securitys egenutbildade montörer, börjar alla projekt med:

  • Riskanalys

  • Förslag för sätt att avskräcka & fördröja inkräktaren

  • Presentation för metoder av tidig upptäckt av intrång

  • Hjälpmedel för bedömning av situationen

  • Handlingsplan för att reagera samt åtgärda problemet

Med våra säkerhetssystem får du en bättre, enklare och tydligare helhetsbild av säkerhetskedjan.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

områdessäkerhet

Våra säkerhetssystem täcker hela kedjan

När du anlitar oss, levererar Heda Security en helhetslösning som täcker hela säkerhetskedjan, samt de behov din verksamhet kräver för optimalt skydd.

Detta innebär bland annat att vi gärna utför alla delar av arbetet, så det underlättar för dig. En välplanerad säkerhetsanläggning börjar alltid med en riskanalys som tydligt definierar det område som behöver samt ska skyddas. 

Den stora fördelen är att du endast har en partner där allt är samlat under ett tak och därmed bara en faktura.

Områdeslarm

När det gäller säkerhet, är det viktigt att ha ett tillförlitligt områdeslarm som kan möta just dina specifika behov. Hos oss förstår vi att säkerhetskrav kan variera stort beroende på omfattningen av det område som ska skyddas och den nivå av övervakning som eftersträvas. Därför erbjuder vi ett brett utbud av områdeslarm, från grundläggande system som är idealiska för mindre utrymmen, till avancerade säkerhetssystem designade för att övervaka och skydda stora områden effektivt.

Våra lösningar är utformade för att ge dig sinnesro, veta att ditt område är säkert övervakat dygnet runt. Oavsett om du söker ett system som enbart varnar för intrång, eller ett som erbjuder omfattande funktioner som tillgångskontroll, videoövervakning och integrerad larmhantering, har vi de rätta verktygen och teknologin för att säkerställa din säkerhet.

skjutgrindar heda security
eco banner profilering

Kameraövervakning

Att skaffa ett kameraövervakningssystem är ett effektivt steg mot en tryggare miljö för både privata hem och företag. Genom att övervaka kritiska områden dygnet runt, inte bara avskräcker det potentiella förövare från inbrott, stöld och skadegörelse, utan det ger också en viktig översikt som kan minska risken för brand, hot och våld. Dessutom, i händelse av en incident, erbjuder kameraövervakning värdefull bevisning som kan användas för att underlätta polisutredningar och rättsliga processer.

Vid installationen av ett kameraövervakningssystem är det viktigt att överväga både kamerornas placering och vilken typ av utrustning som bäst uppfyller dina säkerhetsbehov. Optimal placering och kvalitetsutrustning är avgörande för att säkerställa att du får en tydlig och användbar bildupptagning. Dessutom bör installationen utföras av professionella installatörer för att garantera att systemet är korrekt konfigurerat och fungerar som det ska.

områdeslarm heda security

Områdeslarm

Hos oss får du ett komplett lösning oavsett om du behöver ett system för grundläggande övervakning eller ett avancerat säkerhetssystem i stor skala.
kameraövervakning

Kameraövervakning

När du skaffar ett kameraövervakningssystem får du det bästa verktyget för att motverka inbrott, stöld och skadegörelse samtidigt som det kan minska risken för brand, hot och våld.
inbrottsalarm

Inbrottslarm

Heda är godkänd anläggarfirma inbrottslarm. Vår personal är certifierade och vi levererar godkända och certifierade produkter och anläggningar.
passersystem heda security

Passersystem

Vi hjälper din verksamhet att kännas öppen och välkomnande samtidigt som du vet att den är skyddad och begränsad.
brandsäkerhet och utrymningslarm

Brandsäkerhet

När vi på Heda projekterar, planerar och installerar brandskydd är det din och dina medarbetares trygghet samt dina värden som är viktigast i vår leverans.
c

Integrerade säkerhetssystem

När du anlitar oss är vårt mål att integrera de olika systemen så att de underlättar din vardag, samtidigt som säkerhetsnivån bibehålls.
magnetic-access-speedgate

Persontrafik

Vi levererar högkvalitativa lösningar för persontrafik. Såsom personslussar, speedgates, säkerhetskaruseller med mera.

Satsa på ett integrerat säkerhetssystem

Om din anläggning redan har ett etablerat områdeslarm och passersystem med kameraövervakning så kan vi hjälpa dig göra det ännu mer effektivt, men framförallt förenklat. Genom integrerade säkerhetssystem samlas allt under ett tak, i princip har säkerhetsansvarig full kontroll över säkerhetskedjan. Därmed går ingen information förlorad.

Istället för att allt är fristående som säkerhetssystem så tillåter vårt integrationssytem kommunikation mellan områdeslarm, passersystem samt kameraövervakning. Det är en perfekt kombination av hård- och mjukvara.

Exempelvis så kan du styra rutinerna för kameraövervakning med att instruera kamerasystemet att aktiveras på kommando. Spela in allt samtidigt som du har en livefeed av vad övervakningskameran observervar.

Du kan inte bara styra kameraövervakningen, med vårt integrerade säkerhetssystem får du näst intill full översikt på grindar, larm, kamera etc och allt blir loggat för säkerhetsansvarig. Sist skickar det överordnade systemet ett meddelande, till exempel via SMS eller mail, till ansvarig för säkerheten.

regionasäljare
service, beredskap

Välutbildade montörer anställda hos oss

Till skillnad mot många andra i vår bransch har vi egna anställda montörer. Samtliga medarbetare har mångårig erfarenhet av entreprenader och är välutbildade inom området. Detta tillsammans med våra välutrustade servicebilar, vi har egna maskiner vilket gör att Heda har optimala förutsättningar för effektiva montage inom områdessäkerhet, larm, perimeterlarm och övervakning.

Heda representerar också de världsledande företagen inom perimeterlarm för den svenska samt skandinaviska marknaden. I vårt produktutbud ingår system samt produkter från bland andra Flir, Gallhager, Cias, Detection Technologies, Harper Chalice Group, Senstar och Sorhea.

Heda Security sätter upp ditt säkerhetssystem

Hos Heda kan du känna dig trygg att projektet går enligt planerna. Det vågar vi lova eftersom vi har många uppdrag på totalentreprenad bakom oss och många referenser. Kontakta oss idag för offert eller om du har fler frågor om vårt utbud av säkerhetssystem.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert