Bullerskärmar

Heda Security Monterar bullerskärmar

Heda Security har en lång erfarenhet och brett utbud av bullerskärmar och plank, vi har många typer av skärmar som effektivt blockerar störande bakgrundsljud.

Heda Security hjälper er att välja rätt typ av bullerplank och skärmar, som passar specifikt ert område. Vi levererar samt monterar snabbt, effektivt, i tid och som inte går över budget utan att tumma på kvalitet. De kan även monteras med insynsskydd om så behövs.

Kontakta oss idag, så planera vi allt som ska monteras.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

bullerplank och bullerskärmar heda security

Effektiv ljudisolering

Effektiv ljudisolering genom välutformade bullerskärmar är en viktig faktor för att skapa en tystare och mer behaglig miljö i urbaniserade och trafiktäta områden. Det effektivaste sättet att reducera bullernivån är inte bara att välja rätt sorts skärmar som är optimerade för ljudisolering, utan också att förstå hur dessa skärmar verkligen fungerar för att absorbera buller i din omgivning.

De skärmar som installeras för detta ändamål är noggrant producerade med material som effektivt hindrar ljudvågornas utbredning. Denna process skapar vad som ofta refereras till som en ”akustisk skugga” bakom skärmen, där ljudnivåerna märkbart minskar.

För att uppnå detta använder vi material med specifika akustiska egenskaper, som inte bara reflekterar utan framför allt absorberar ljudet. Ytan på dessa bullerskärmar är utformad för att maximera absorptionen och minimera reflektionen av ljudvågor, vilket ger en betydande minskning av bullernivån.

Utöver materialets egenskaper, spelar utformningen av bullerskärmen en avgörande roll i hur effektivt den absorberar och minskar buller. Genom att använda skärmar med varierande höjder och vinklar kan vi skapa en mer omfattande ”akustisk skugga” som täcker ett större område.

Detta innebär att förutom att välja rätt material, är det lika viktigt att överväga bullerskärmens geometri och placering för att optimera dess ljudreducerande effekt.

Vårt engagemang i att erbjuda effektiva lösningar för ljudisolering reflekteras i vår ständiga strävan efter innovation och förbättring av våra bullerskärmar. Genom att kombinera avancerade material med genomtänkt design, strävar vi efter att erbjuda skärmar som inte bara möter utan överstiger kraven för bullerreducering. Vårt mål är att erbjuda lösningar som ger verklig skillnad i människors livskvalitet, genom att skapa lugnare och tystare miljöer, även i de mest bullerintensiva områdena.

Bullerskärmar: En tyst revolution längs vägar och järnvägar

Bullerskärmar utgör en grundläggande del av modern infrastruktur, designade för att effektivt minska buller från trafikerade vägar och järnvägar. Genom att använda skärmar av högkvalitativa material som trä och glas, erbjuder vi lösningar som inte bara skyddar mot oönskat ljud utan även kompletterar landskapet med sin estetiska utformning.

Varje bullerskärm är tekniskt utformad för att möta de specifika kraven i olika miljöer, vilket innebär att lösningen vi erbjuder är både skräddarsydd och effektiv. Våra bullerskärmar ger en stor fördel genom att skapa en lugnare och mer behaglig omgivning för både boende och andra nära trafiklederna.

Bullerskydd med stil: Skärmarnas roll i bullerreducering

Våra bullerskärmar kombinerar teknisk innovation med estetiskt tilltalande design för att erbjuda ett effektivt bullerskydd längs vägar och järnvägar. Oavsett om du väljer skärmar i trä för en naturlig look eller glas för en modern känsla, är varje bullerskärm konstruerad för att ge högsta möjliga reduktion av ljud.

Stolpar som håller upp skärmarna är både starka och hållbara, säkerställande att skärmen står stadigt oavsett väderförhållanden. Utformningen av bullerskärmarna följer strikta tekniska specifikationer och anpassas enligt de höga kraven för ljudreducering, vilket ger en effektiv lösning för att minska buller och samtidigt förbättra den visuella miljön.

Effektiva bullerskärmar: Anpassade lösningar för varje projekt

Bullerskärmar erbjuder en mångsidig och anpassningsbar lösning för att hantera buller i olika omgivningar. Vår expertis inom utformning och materialval innebär att vi kan erbjuda skärmar som inte bara uppfyller de tekniska kraven för bullerreducering utan också de estetiska önskemålen för projektet.

Beroende på projektets karaktär och platsens specifika behov, kan våra bullerskärmar skräddarsys med olika material och utformningar för att skapa en optimal balans mellan funktion och form. Genom att minska buller bidrar våra skärmar till att skapa en mer trivsam och hälsosam miljö för alla inblandade.

heda security gånggrind täckduk bulleravskärmning
eco-series

Bullerskärmar längs järnväg och väg: Skyddet du behöver

Att installera bullerskärmar längs järnvägar och vägar är en effektiv metod för att minska buller och förbättra livskvaliteten för de som bor och arbetar i närheten. Våra skärmlösningar är designade för att lätt integreras i befintliga miljöer, med en hög nivå av anpassningsbarhet beroende på specifika krav och önskemål.

Oavsett om bullret kommer från tung trafik på vägar eller från passerande tåg längs järnvägar, ger våra bullerskärmar en betydande ljudreducering. Detta bidrar inte bara till en tystare omgivning utan även till en ökad allmän välmående och minskad stress för de som påverkas av det ständiga ljudet.

Revolutionerande bullerskärmar för optimal bullerreducering

Att uppnå effektiv bullerreducering i områden drabbade av högt trafikbuller kräver en kombination av innovativ teknik och avancerade material. Våra revolutionerande bullerskärmar är framställda för att möta denna utmaning, genom att erbjuda en optimal lösning för att dämpa oönskat buller och förbättra livskvaliteten för människor som bor och arbetar i dessa miljöer.

Genom att implementera den senaste tekniken inom ljudisolering, har vi utvecklat skärmar som inte bara minskar ljudnivåerna utan även bidrar till en estetiskt tilltalande omgivning.

Varje bullerskärm i vårt sortiment är designad för att skapa en betydande ”akustisk skugga”, där ljudabsorptionen maximeras och ljudreflektionen minimeras. Detta uppnås genom att noggrant välja material med exceptionella akustiska dämpningsegenskaper, som tillsammans med skärmens specifika utformning, arbetar för att fånga upp och neutralisera bullret.

Materialen som används i våra bullerskärmar är utvalda för deras förmåga att stå emot väder och vind, vilket garanterar att skärmarna behåller sin bullerreducerande kapacitet över tid.

Dessutom anpassas utformningen av varje bullerskärm efter de specifika kraven och förhållandena i varje projekt. Detta innebär att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som är optimerade för att hantera de akustiska utmaningarna i olika miljöer, från stadsgator till landsbygdens järnvägar.

Genom att överväga faktorer som skärmens höjd, längd och orientering, strävar vi efter att skapa den mest effektiva ”akustiska skuggan” möjlig.

Vårt engagemang för innovation och kvalitet innebär att vi kontinuerligt utforskar nya material och designmetoder för att förbättra våra bullerskärmar. Målet är att erbjuda våra kunder de mest avancerade lösningarna för bullerreducering, som inte bara uppfyller utan överstiger deras förväntningar.

Våra bullerskärmar representerar framkanten av tekniken för ljudisolering, vilket ger en verklig skillnad i att skapa tystare, fridfullare och mer njutbara utomhusmiljöer.

räls & teleskopgrindar

Grindar

Med hjälp utav rätt industrigrind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet.
Heda Security Stängsel

Stängsel

Ett välplanerat och rätt monterat stängsel avskräcker, hindrar och förebygger effektivt kostsamma inbrott.
faac-vagbommar

Vägbommar

Vägbommar är ett bra alternativ när du behöver ett enkelt och säkert sätt att kontrollera vilka som passerar ett visst område.
bullerplank och bullerskärmar heda security

Bullerskärmar

Du kan få både små och större bullerplank levererade och monterade i det material som passar för just ditt område.
forceringsskydd

Forceringsskydd

Det finns flera olika typer av forceringsskydd och vi kan hjälpa dig planera var och hur skyddet skall utföras samt monteras.
fotboll

Bollplaner

Ett tillräckligt högt stängsel fångar effektivt upp alla höga skott och håller bollen på planen.

Reducera belastningen med bullerskärmmar​

Skärmar som sätts upp längs tungt trafikerade vägar agerar som bullerdämpning samt reducerar utbredningen av det drönande bakgrundsljud som kommer från till exempel bilar eller tågtrafik. Störst effekt sker när uppsättning på huvudvägar går genom tätbebyggt bostadsområde. Vanligtvis sätts skärmar upp mellan väg samt bebyggelse för att reducera bullerbelastningen.

bullerplank och bullerskärmar heda security

Kontakta oss om bullerskärmar

Heda Security är branschledande inom områdessäkerhet och områdesskydd. Kontakta oss idag så kommer vi tillsammans upp med en projektplan som passar era förutsättningar av bullerskärmar.

Ring oss på 010 – 263 80 00

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert