Bullerskärmar

Heda Security Monterar bullerskärmar

Heda Security har en lång erfarenhet och brett utbud av bullerskärmar och plank, vi har många typer av skärmar som effektivt blockerar drönande bakgrundsljud.

Heda Security hjälper er att välja rätt typ av bullerplank och skärmar, som passar specifikt ert område. Vi levererar samt monterar snabbt, effektivt, i tid och som inte går över budget utan att tumma på kvalitet. De kan även monteras med insynsskydd om så behövs.

Kontakta oss idag, så planera vi allt som ska monteras ring oss på 010 – 263 80 00

Effektiv ljudisolering

Det effektivaste sättet att reducera bullernivån är att välja rätt sorts skärmar som är optimerade för ljudisolering samt hur effektivt det egentligen är att absorbera buller i din omgivningen.

Skärmarna som sätts upp är producerade med material som hindrar ljudets utbredning och skapar en ”akustisk skugga”. Det uppnås genom att ytan på  har särskilda egenskaper och genom att utforma bullerskärmen så att den absorberar ljudet på bästa möjliga sätt.

Kontakta oss om bullerskärmar

Heda Security är branschledande inom områdessäkerhet och områdesskydd. Kontakta oss idag så kommer vi tillsammans upp med en projektplan som passar era förutsättningar av bullerskärmar.

Ring oss på 010 – 263 80 00

bullerplank och bullerskärmar heda security

Reducera belastningen med bullerskärmmar

Skärmar som sätts upp längs tungt trafikerade vägar agerar som bullerdämpning samt reducerar utbredningen av det drönande bakgrundsljud som kommer från till exempel bilar eller tågtrafik. Störst effekt sker när uppsättning på huvudvägar går genom tätbebyggt bostadsområde. Vanligtvis sätts skärmar upp mellan väg samt bebyggelse för att reducera bullerbelastningen.