Områdessäkerhet

Din fastighet eller annan egendom är ofta i riskzonen för brott. Det kan handla om inbrott, försök till inbrott eller skadegörelse. För att skydda och/eller begränsa tillgången till din egendom så kan skyddet vara allt från fysiska hinder som industristängsel, staket och grindar. Det kan även handla om elektroniska system för upptäckt och kontroll av in- och utpassager.

Våra montörer utbildas kontinuerligt och vi lägger stor fokus vid att hålla en mycket bra pris- och servicenivå, samt att alltid se till att hålla hög kvalité och snabb leveranstid på våra produkter.

räls & teleskopgrindar

Grindar

Med hjälp utav rätt industrigrind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet.
Heda Security Stängsel

Stängsel

Ett välplanerat och rätt monterat stängsel avskräcker, hindrar och förebygger effektivt kostsamma inbrott.
faac-vagbommar

Vägbommar

Vägbommar är ett bra alternativ när du behöver ett enkelt och säkert sätt att kontrollera vilka som passerar ett visst område.
bullerplank och bullerskärmar heda security

Bullerskärmar

Du kan få både små och större bullerplank levererade och monterade i det material som passar för just ditt område.
forceringsskydd

Forceringsskydd

Det finns flera olika typer av forceringsskydd och vi kan hjälpa dig planera var och hur skyddet skall utföras samt monteras.
fotboll

Bollplaner

Ett tillräckligt högt stängsel fångar effektivt upp alla höga skott och håller bollen på planen.

Avskräcka, hindra och förebygga

Att skydda din fastighet handlar inte bara om att förhindra oönskade intrång. Det handlar även om att avskräcka, hindra och förebygga kostsamma inbrott och skadegörelse.

Hos oss på Heda erbjuder vi totalentreprenad inom områdessäkerhet. Det innebär att vi kan hjälpa dig med allt från att projektera, planera och sätta upp rätt skydd som passar just din egendom. Vi ser även till att alla system samverkar effektivt och att säkerhetsnivån alltid bibehålls.

Eller ring 010 – 263 80 00 så hjälper vi dig direkt.

områdessäkerhet