Grindar

Grindar är ofta en svaga länken i ett områdesskydd, och det är mycket som du måste ta ställning till när du ska skaffa en grind som en del av områdessäkerheten. Det kan exempel handla om:

  1. Storlek,
  2. Motståndskraft
  3. Personsäkerhet
  4. Grindens öppnings- och stängningshastighet
  5. Hur den automatiska drivutrustningen ska fungera
räls & teleskopgrindar

Räls & Teleskopgrindar

Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind.
rotationsgrindar

Rotationsgrindar

Du kan få allt från manuella vändkors för till exempel idrottsplatser till högteknologiska motordrivna konstruktioner och/eller rotationsgrindar försedda med cykelsluss.
skjutgrindar heda security

Skjutgrindar

Hos oss kan du få hjälp med motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar som är tillverkade för högt ställda krav på både säkerhet och utseende.
slaggrindar heda security

Slaggrindar

Slaggrindar tillverkas som standard med profilfyllnad och tre rader taggtråd som överklättringsskydd, vilket är Försäkringsförbundets rekommendation i sina regler för mekaniskt inbrottsskydd.
snabbgående vikgrindar

Snabbgående vikgrindar

En snabbgående vikgrind är ett bra alternativ till bommar när du behöver högre säkerhet. Eller vid anläggningar eller infarter där det till exempel inte går att montera en skjutgrind.
nätgrindar

Nätgrindar

Om du behöver en grind på grund utav barn eller djur så är just nätgrinden det självklara valet! En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd när du vill ha en grind som fungerar felfritt under lång tid.
villaport-2

Profilgrindar

Profilgrinden är för många den klassiska villagrinden som man ofta ser kombinerat med villastängsel. En profilgrind har stående rörprofiler och passar in i de flesta miljöer med sitt luftiga och klassiska utseende.
villaport

Smidesgrindar

Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort! Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket.

Beroende på vad din egendom är i behov av finns det en mängd olika varianter av grindar. Här på HEDA kan vi hjälpa dig kring alla delarna när det gäller att välja rätt grind för just dina behov.

Vi levererar alla typer av grindar, allt från mekaniska gånggrindar och fjärrstyrda grindar till stora automatiska fordonsgrindar med slussfunktioner. Fördelen med de grindar vi erbjuder är att de kan anpassas efter behov och krav på säkerhet.

Grindarna går också att anpassa med olika typer av styrningar där det exempelvis kan vara bara att ha en motordriven grind för mer trafikerade passager, medan en manuell slaggrind kan passa platser där trafiken inte är lika tät.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert

Områdets svagaste punkt

En grind är ofta områdesskyddets svagaste punkt och därför är det viktigt att den är anpassad till de behov som finns. Med hjälp utav rätt grind ökar du säkerheten på ditt område samtidigt som du effektiviserar tillträdet. En ordentlig industrigrind kan exempelvis hjälpa till att stoppa obehöriga från komma in på området, medan en nät- eller smidesgrind kan skydda dina barn från att springa ut på vägen. Vi har likväl motordrivna varianter som manuella, beroende på vad behovet är.

En vacker grind höjer värdet på din fastighet

En vacker grind är ett smycke för hemmet som skänker mycket glädje samtidigt som den ger familjen en högre säkerhet. En smidesgrind kan exempelvis välkomna dina gäster på ett snyggt sätt samtidigt som det bildar en avgränsning och ett hinder för oinbjudna.

Oavsett om syftet är att höja värdet på tomten eller att skydda din familj eller ditt företag har vi modeller som passar. Grindarna går att anpassa efter en rad olika staket, och man kan få den som både dubbelgrind och enkel. Vi har dessutom flera olika storlekar och färger på grindarna som går att anpassa efter allas olika behov och smak. Även smidesgrindarna går att få med automatik och man kan också välja till en rad olika styrningar. Det kan exempelvis vara smidigt att ha fjärrstyrda varianter till bostaden, eller tidsprogrammerad styrning för exempelvis industrier.

Kontakta oss redan på planeringsstadiet

Kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet. På så vis kan vi hjälpa dig hela vägen.

Du får hjälp med allt från rådgivning och rekommendationer till montering, service och underhåll. Vi ser till att ditt områdesskydd hela tiden är tryggt och får en lång livslängd.

Läs gärna mer om grindar i menyn eller ring 010 – 263 80 00 så hjälper vi dig direkt.