Grindar

Grindar är ofta en svaga länken i ett områdesskydd, och det är mycket som du måste ta ställning till när du ska skaffa en grind som en del av områdessäkerheten. Det kan exempel handla om:

  1. Storlek,
  2. Motståndskraft
  3. Personsäkerhet
  4. Grindens öppnings- och stängningshastighet
  5. Hur den automatiska drivutrustningen ska fungera
skjutgrindar

Beroende på vad din egendom är i behov av finns det en mängd olika varianter av grindar. Här på HEDA kan vi hjälpa dig kring alla delarna när det gäller att välja rätt grind för just dina behov.

Vi levererar alla typer av grindar, allt från mekaniska gånggrindar och fjärrstyrda grindar till stora automatiska fordonsgrindar med slussfunktioner. Fördelen med de grindar vi erbjuder är att de kan anpassas efter behov och krav på säkerhet.

Grindarna går också att anpassa med olika typer av styrningar där det exempelvis kan vara bara att ha en motordriven grind för mer trafikerade passager, medan en manuell slaggrind kan passa platser där trafiken inte är lika tät.

räls & teleskopgrindar

Räls & Teleskopgrindar

Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind.
rotationsgrindar

Rotationsgrindar

Du kan få allt från manuella vändkors för till exempel idrottsplatser till högteknologiska motordrivna konstruktioner och/eller rotationsgrindar försedda med cykelsluss.
skjutgrindar

Skjutgrindar

Hos oss kan du få hjälp med motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar som är tillverkade för högt ställda krav på både säkerhet och utseende.
slaggrindar

Slaggrindar

Slaggrindar tillverkas som standard med profilfyllnad och tre rader taggtråd som överklättringsskydd, vilket är Försäkringsförbundets rekommendation i sina regler för mekaniskt inbrottsskydd.
snabbgående vikgrindar

Snabbgående vikgrindar

En snabbgående vikgrind är ett bra alternativ till bommar när du behöver högre säkerhet. Eller vid anläggningar eller infarter där det till exempel inte går att montera en skjutgrind.

Kontakta oss gärna redan på planeringsstadiet. På så vis kan vi hjälpa dig hela vägen.

Du får hjälp med allt från rådgivning och rekommendationer till montering, service och underhåll. Vi ser till att ditt områdesskydd hela tiden är tryggt och får en lång livslängd.

Läs gärna mer om grindar i menyn eller ring 0155-21 77 20 så hjälper vi dig direkt.

grindar