Vägbommar & bilspärrar

Vägbommar eller trafikbommar som de även kallas, är ett bra alternativ när du behöver ett enkelt och säkert sätt att kontrollera vilka som passerar ett visst område. Vi kan leverera bommar med öppningar på upp till 20 meter. Samtliga bommar har automatisk betjäning och kan beställas enligt den storlek och forceringskrav som du behöver.

Naturligtvis är våra produkter konstruerade för industriell miljö och anpassade för svenskt klimat. När det gäller montering så kan den ske på den sida som passar bäst i sammanhanget. För att bommarna ska få en snabb och mjuk gång använder vi en frekvensstyrd magnetmotor.

Har du ett projekt som innefattar trafikbommar på gång just nu? I så fall är det en bra idé att du kontaktar oss direkt. Vi har stor erfarenhet av projekt med trafikbommar och har en projektmodell som säkerställer att du får projektet klart till rätt pris och i rätt tid.

Du når oss enklast via telefon 010 – 263 80 00.

trafikbommar heda security
vägbom

Vägbom Bilspärr BG

BG från Smekab är traditionellt designad bilspärr/cykelgrind med uppgift att i första hand hindra obehörig trafik.
vägbom lbt

Vägbom LBT

LBT från Smekab är en enkel och prisvärd lyftbom som finns i två storlekar, LBT och LBTS, med variabel längd.
vridbom vb

Vridbom VB

VB från Smekab kan kompletteras med en eller flera mottagarstolpar för låsning vid stolpe i stängt/öppet läge.
vridbom vbe

Vridbom VBE

VB från Smekab kan kompletteras med en eller flera mottagarstolpar för låsning vid stolpe i stängt/öppet läge.

Manuella och automatiska bommar

Heda Security erbjuder dig både automatiska och manuella bommar som båda är effektiva sätt att kontrollera tillträde på.

Det passar lika bra till industri som det gör till exempelvis offentliga anläggningar och parker. Om det ska vara t.ex. en vridbom, lyftbom, automatiskt eller manuellt styrt beror helt på kundens förutsättningar och önskemål.

vägbommar

Vilka fördelar finns det med manuella vägbommar?

Det finns många fördelar med att använda en automatisk bom när det kommer till just tillträdeskontroll. Förutom att bommen är enkel att installera finns det även ett stort utbud av tillvalsutrustning. Även styrningen kan anpassas för att möta alla våra kunders olika behov. Dessutom undviker man en flaskhalseffekt i trafiken då man slipper gå ut ur bilen för att ta upp eller flytta på bommen.

Vilka fördelar finns det med automatiska vägbommar?

Det finns många fördelar med att använda en automatisk bom när det kommer till just tillträdeskontroll. Förutom att bommen är enkel att installera finns det även ett stort utbud av tillvalsutrustning och styrning som kan anpassas för att möta alla våra kunders olika behov. Dessutom undviker man en flaskhalseffekt i trafiken då man slipper gå ut ur bilen för att ta upp eller flytta på bommen.

Kontakta oss för hjälp för frågor och svar om bommar

Hed Security har en lång samt bred erfarenhet av områdes och trafiksäkerhet. Kontakta oss redan idag på telefon eller mejl idag så hjälper vi dig hitta en helhetslösning med bommar!