Stängsel

Stängsel är ett av de bästa sätten att få upp ett starkt först områdesskydd. En välkonstruerad inhägnad i kombination med ett välplanerat säkerhetssystem förstärker säkerhetskedjan för din verksamhet. Heda Security samarbetar med de största tillverkarna på marknaden.  Hos oss får du den hjälp som behövs med montering av staket runt förskolor, larmade inhägnader med höga säkerhetskrav. Vi har bland annat jobbat uppsättning av områdessäkeret för fängelser, ställverk och kärnkraftsanläggningar. För ett lyckat projekt är det en bra idé att du kontaktar oss så tidigt som möjligt. Vi har jobbat med områdesskydd 1994 och utvecklat en process som säkerställer att allt blir klart i tid som inte går över budget. Kontakt på oss på 010 – 263 80 00 redan idag för att diskutera ditt stängsel projekt.
51

Industristängsel

Företag som ligger i industriområden är ofta i riskzonen för inbrott och skadegörelse. En hägnad utgöra det primära vid oönskade intrång
40

Elstängsel

Elektrifierade inhägnadar med larm blir mer och mer populära vilket beror på en kombination av skydd som ingen skiljevägg kan erbjuda.
74

Mobila stängsel

Flyttbara & mobila inhägnader är praktiska på byggen, event eller liknande.
fotboll

Bollplansstängsel

Heda Securitys flätverk & stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet.
jobba hos oss

Byggstängsel

Vi erbjuder komplett ID06 kontroll med personalligare för byggarbetsplatser inkl. projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
villastängsel

Villastängsel

Vi erbjuder högkvalitativt staket med absolut högsta styrka det plastbelagda nätet ökar livslängden och gör det underhållsfritt.
47

Automatik

Grindautomatik kan anpassas efter typ, geografiskt läge och belastning
forceringsskydd

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering så inhägnaden blir så barnvänliga som möjligt
inpasseringssystem

Inpasseringssystem

Vi har flera olika system för öppning/stängning av grindar och bommar
panelstängsel

Panelstängsel

Lämpar sig lika väl för industri, villa som skola, eftersom det är stabilt, starkt och robust
pallisadstängsel

Palissadstängsel

Ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd som monteras med dold infästning
nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

Hundgård

Tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.

Egenskaper

Eftersom inhägnader monteras på stolpar som gjuts ner i betong, ger det en god stabilitet och håller bra för väder och vind. För den som vill öka säkerheten går det också att montera taggtråd på stolparna.

Färgerna på hägnaden är sintrade vilket ger skiljeväggen sin karakteristiska färg och håller i olika väder. Även själva sintringen ger tråden ett bra motstånd mot andra yttre faktorer såsom inbrottsförsök.

Hos oss får du en helhetslösning

Heda Security anpassar inhägnaden till omgivningen samt anläggningen som det är avsett för. Vi erbjuder alltid helhetslösningar för våra kunder med komplettering av grindar som samspelar med staketet och passagefrekvensen. Vi har också en rad av kompletteringar som förstärker säkerheten av ditt områdesskydd. Våra paket innehåller allt från stolpar, till nät, skruvar och bultar. De finns i 4 olika längder och 4 olika färger med eller utan taggtråd. Hittar du inget som passar eller behöver du mer information eller hjälp? Kontakta eller ring oss så sätter vi upp dit stängsel. så sätter vi upp dit stängsel.