Stängsel

Stängsel är ett av de bästa sätten för att få upp ett starkt och stabilt områdesskydd. En välkonstruerad inhägnad i kombination med ett välplanerat säkerhetssystem förstärker säkerhetskedjan för din verksamhet.

Heda Security erbjuder ett brett sortiment av områdesskydd för såväl större industriområden som för villor, hundgårdar och andra mindre områden som är i behov av skyddande stängsel.

Vi samarbetar med de största tillverkarna på marknaden för att erbjuda våra kunder en komplett helhetslösning där vi hjälper till med rådgivning, montering och uppsättning av ert stängsel.

Vi ser också till att ert stängsel kompletteras med passande grindar och andra nödvändiga delar som krävs för att skapa ett komplett områdesskydd.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

Staket från Heda Security

Heda Security – en stabil partner

Hos oss på Heda Security hittar du flera olika typer av stängsel, som lämpar sig för olika typer av byggnader och platser. Vi har bland annat jobbat med uppsättning av områdessäkerhet för fängelser, ställverk och kärnkraftsanläggningar. Vi hjälper till med montering av staket runt förskolor, larmade inhägnader och inhägnader med höga säkerhetskrav.

Kontakt på oss idag för att diskutera ditt stängsel projekt.

51

Industristängsel

Företag som ligger i industriområden är ofta i riskzonen för inbrott och skadegörelse. En inhägnad utgör det primära skyddet vid oönskade intrång i industriområden.
40

Elstängsel

Inhägnade elstängsel med larm blir mer och mer populära. Det beror på att det ger en typ av kombinerat skydd, som inte en skiljevägg kan erbjuda.
74

Mobila stängsel

Flyttbara och mobila inhägnader är praktiska på byggen, event och andra platser där stängsel enkelt och smidigt behöver kunna flyttas.
fotboll

Bollplansstängsel

Heda Securitys flätverk och stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet och passar bra vid till exempel bollplansstängsel. Med den här lösningen ser ni till att bollen stannar på rätt sida om staketet.
jobba hos oss

Byggstängsel

Vi erbjuder en komplett ID06-kontroll för byggarbetsplatser. I kontrollen ingår projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
villastängsel

Villastängsel

Vi erbjuder högkvalitativt staket med absolut högsta styrka för villor och enskilda hus. Genom ett plastbelagt stängselnät ökar livslängden för stängslet, samtidigt som det är underhållningsfritt och enkelt att hantera.
47

Automatik

Vi erbjuder grind-automatik som kan anpassas efter typ av grind, geografiskt läge och belastning.
forceringsskydd

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering så att inhägnader runt förskolor och skolor blir så barnvänliga och säkra som möjligt.
inpasseringssystem

Inpasseringssystem

Vi har flera olika system för inpasseringssystem som skapar smidig och säker öppning och stängning av grindar och bommar.
panelstängsel

Panelstängsel

Ett panelstängsel är ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd. Staketet monteras med dold infästning.
pallisadstängsel

Palissadstängsel

Ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd som monteras med dold infästning
nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

Hundgård

Vi erbjuder stängsel för hundgårdar som är tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Våra stängselnät för hundgårdar är varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.

Egenskaper hos våra stängsel

Våra stängsel monteras på ett slitstarkt, hållbart och säkert sätt. Vi monterar ihägnader på stolpar som gjuts ner i betong, vilket ger det en god stabilitet som gör att staketet håller bra för väder och vind. För den som vill öka säkerheten går det också att montera taggtråd på stolparna.

Färgerna på hägnaden är sintrade vilket ger skiljeväggen sin karakteristiska och starka färg, som också håller i olika väder. Även själva sintringen ger tråden ett bra motstånd mot andra yttre faktorer, såsom inbrottsförsök.

villastängsel

En hållbar helhetslösning med Heda Security

Heda Security är specialister på säkra inhägnader och stängsel. Vi erbjuder en rad olika typer av säkerhetslösningar och inhägnader, anpassade efter olika typer av omgivningar och anläggningar.

Alla våra säkerhetslösningar i vårt sortiment är helhetslösningar där ni som kund får en komplett lösning för området ni ska hägna in. Det innebär att själva grundstommen till inhägnaden alltid kompletteras av grindar som samspelar med staketet och passagefrekvensen.

Vi har också en rad kompletteringar som förstärker säkerheten av ditt områdesskydd. Våra paket innehåller allt från produkter som stolpar, till nät, skruvar och bultar. Samtliga finns i fyra olika längder och färger, med eller utan taggtråd.

Staket från Heda Security

Vill du ha rådgivning inför ditt köp av områdesskydd?

Vi på Heda Security finns redo att hjälpa er att navigera bland olika lösningar. Vi hjälper er att hitta den lösning som lämpar sig bäst för såväl området som syftet med inhägnaden. När ni hittat rätt lösning hjälper vi också till att montera och sätta upp stängslet.

Vill du veta mer om våra olika stängsel?

Varmt välkommen att kontakta oss på 010 – 263 80 00 för att diskutera ditt stängsel-projekt.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert