Stängsel

När det gäller stängsel och inhägnad samarbetar vi med de största tillverkarna på marknaden. Hos oss kan du få hjälp med alltifrån att montera staket runt förskolor till larmade stängsel med högsäkerhetskrav som till exempel fängelser, ställverk och kärnkraftsanläggningar.

För att ditt projekt ska bli så lyckat som möjligt är det en bra idé att du kontaktar oss så tidigt som möjligt i projektet. Vi har monterat tusentals stängsel och har utvecklat en process som säkerställer att projektet blir klart i rätt tid och till rätt pris.

Ta gärna kontakt med oss redan idag för att diskutera ditt projekt.

Du når oss snabbast på 010 – 263 80 00.

51

Industristängsel

Företag som ligger i industriområden kan ofta vara i riskzonen för inbrott, inbrottsförsök och skadegörelse. Ett stängsel kan då utgöra det primära hindret vid försök till oönskade intrång
40

Elstängsel

Elstängsel med larm blir mer och mer populära vilket beror på en kombination av skydd som ingen annat stängsel kan erbjuda.
74

Mobila stängsel

Flyttbara, flexibla mobilstängsel kan behövs vid ett bygge,vid ett event eller liknande. Vi har några olika alternativ – kontakta oss gärna för mer information.
fotboll

Bollplansstängsel

Heda Securitys flätverk & stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet.
jobba hos oss

Byggstängsel

Vi erbjuder komplett ID06 kontroll med personalliggare för byggarbetsplatser inkl. projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
viltstangsel1

Villastängsel

Vi erbjuder ett högkvalitativt stängselsystem med absolut högsta styrka och livslängd. Plastbelagda nät ökar livslängden och gör att stängslet håller sig snyggt i många år, helt underhållsfritt.
47

Automatik

Grindautomatiken anpassas efter grindtyp, geografiskt läge och belastning. Vi använder automatik i fösta hand från FAAC Nordic AB.
forceringsskydd

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering för att stängsellösningarna ska bli så barnvänliga som möjligt.
axema-vaka-passersystem

Inpasseringssystem

Vi levererar två typer av inpasseringssystem. Vi har flera olika system för öppning/stängning av grindar och bommar.
panelstangsel-4

Panelstängsel

Panelstängsel lämpar sig lika väl för industri, villa som skola. Stålnätspanel är ett stabilt, starkt och robust staket.
pallisadstangsel-3

Palissadstängsel


Palissadstängsel är ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd. Staketet monteras med dold infästning.
nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

Hundgård

Tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.