Stängsel

Heda Security stängsel

Stängsel är ett av de bästa sätten att få upp ett starkt först områdesskydd. En välkonstruerad inhägnad i kombination med ett välplanerat säkerhetssystem förstärker säkerhetskedjan för din verksamhet. Heda Security samarbetar med de största tillverkarna på marknaden. 

Hos oss får du den hjälp som behövs med alltifrån montering av staket runt förskolor, larmade stängsel med höga säkerhetskrav. Vi har bland annat jobbat uppsättning av stängsel för fängelser, ställverk och kärnkraftsanläggningar.

För ett lyckat projekt är det en bra idé att du kontaktar oss så tidigt som möjligt. Vi har monterat stängsel sedan 1994 och utvecklat en process som säkerställer att projektet blir klart i rätt tid och till rätt pris.

Ta kontakt på 010 – 263 80 00 redan idag för att diskutera ditt stängsel projekt.

51

Industristängsel

Företag som ligger i industriområden kan ofta vara i riskzonen för inbrott, inbrottsförsök och skadegörelse. Ett stängsel kan då utgöra det primära hindret vid försök till oönskade intrång
40

Elstängsel

Elstängsel med larm blir mer och mer populära vilket beror på en kombination av skydd som ingen annat stängsel kan erbjuda.
74

Mobila stängsel

Flyttbara, flexibla mobilstängsel kan behövs vid ett bygge,vid ett event eller liknande. Vi har några olika alternativ – kontakta oss gärna för mer information.
fotboll

Bollplansstängsel

Heda Securitys flätverk & stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet.
jobba hos oss

Byggstängsel

Vi erbjuder komplett ID06 kontroll med personalliggare för byggarbetsplatser inkl. projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
villastängsel

Villastängsel

Vi erbjuder ett högkvalitativt stängselsystem med absolut högsta styrka och livslängd. Plastbelagda nät ökar livslängden och gör att stängslet håller sig snyggt i många år, helt underhållsfritt.
47

Automatik

Grindautomatiken anpassas efter grindtyp, geografiskt läge och belastning. Vi använder automatik i fösta hand från FAAC Nordic AB.
forceringsskydd

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering för att stängsellösningarna ska bli så barnvänliga som möjligt.
inpasseringssystem

Inpasseringssystem

Vi levererar två typer av inpasseringssystem. Vi har flera olika system för öppning/stängning av grindar och bommar.
panelstängsel

Panelstängsel

Panelstängsel lämpar sig lika väl för industri, villa som skola. Stålnätspanel är ett stabilt, starkt och robust staket.