Passersystem

Ett bra Passersystem ger en högre nivå av trygghet på arbetsplatsen och det är lättare att se vem som har rätt tillträde. Uppsikten blir bättre samt enklare att checka av vem som rör sig in och ut i era lokaler.

Heda arbetar med de flesta välkända passagesystemen, med en lång erfarenhet att hjälpa våra kunder att ta fram anpassade lösningar för bland annat industri samt företag.

Anpassade passersystem

Heda Security är Sveriges ledande entreprenad inom områdessäkerhet och områdesskydd. När det kommer till den bästa lösningen, så är det alltid är anpassad till områdets förutsättningar. Ett passagesystem som är gjort specifikt för fastigheter, är inte lika effektiv som ett för industriområden. Heda hjälper dig att göra det lättare med administreringen så du får rätt anpassad passagesystem utifrån områdets specifika behov. 

Tryggt, säkert & anpassningsbart

Heda Security jobbar alltid med skräddarsydda lösningar eftersom alla våra kunder har olika förutsättningar när det kommer till områdesskydd. Vi har gjort det enklare att administrera samt anpassa utifrån lokalen eller områdets specifika funktion.

Kontakta Heda Security om passersystem

Vi hjälper din verksamhet att kännas öppen, välkomnande samtidigt som du vet att den är skyddad och begränsad för obehöriga. Med anpassat passagesystem som är lätt att administrera så gör du det enkelt för de som har behörighet att komma in.

Du kan enkelt tidsstyra och ändra behörigheter via ett användarvänligt gränssnitt. Du bestämmer vem, var och under vilka tider personer eller grupper har tillträde.

Ett passagesystem i kombination med inbrottslarm är för de flesta företag idag en självklarhet för att få vardagen i verksamheten att fungera enkelt och säkert. Kontakta oss när du behöver ett gediget passersystem. 

Du når oss på 010 – 263 80 00.

kameraövervakning

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert