Kameraövervakning

Funderar du på att skaffa kameraövervakning till ditt företag?

I så fall är det några saker du ska tänka på. För det första är kameraövervakning ett effektivt sätt att:

  • Avskräcka från brott
  • Verifiera larm/falsklarm
  • Öka tryggheten
  • Förhindra eller upptäcka olyckor eller störningar
  • Underlätta identifiering vid brottsutredningar
  • Kontrollera in- och utpassering och känna igen besökare eller personal som vill komma in
  • Analysera rörelsemönster
kameraövervakning

När du skaffar ett kameraövervakningssystem får du det bästa verktyget för att motverka inbrott, stöld och skadegörelse samtidigt som det kan minska risken för brand, hot och våld.

För det andra så går den tekniska utvecklingen av kameror mycket snabbt och nya funktioner dyker upp hela tiden. Kameror har blivit intelligenta och system med videoanalys kan själva upptäcka händelser och avgöra om det är en normal och ofarlig händelse eller om någon behöver uppmärksammas på det som sker. Detta är bra eftersom det sparar både tid och pengar.

För det tredje är det bra att veta att värmekameror inte ger en traditionell videobild men det är ett svårslaget sätt att upptäcka händelser på långa avstånd och i totalt mörker. Vi monterar ofta värmekameror på anläggningar där man behöver tillförlitlig övervakning och detektering oavsett väder eller ljusförhållanden.

Sist, men inte minst, vem, vad, och var får du övervaka?

Lagar och regler för hur kameraövervakning och inspelning av video får ske har generellt sett lättats upp senaste åren men det finns saker att tänka på för att göra rätt och inte minst för att du ska få ut maximal nytta av din investering.

Heda är behörig anläggarfirma CCTV. Det betyder att vi hjälper er med ett kamerasystem som uppfyller era behov och som följer alla regler och lagar.

Varför inte ta kontakt med oss idag för att diskutera ditt projekt?

Ring oss på 010 – 263 80 00.