Heda Security etablerar sig i Östergötland

heda security östergötland

Pressrelease 8 November 2021 Nyköping

Heda Security AB etablerar sig i Östergötland

Och öppnar ett nytt kontor i Torvinge, Linköping. Närheten till kunderna är betydelsefull och nu stärker företaget ytterligare positionen som Sveriges största och enda rikstäckande företag inom områdessäkerhet.

Heda Security, Sveriges ledande företag inom installation och service av områdessäkerhet, fortsätter sin snabba tillväxt. Under 2018 förvärvades Heab Stängsel AB, år 2019 köptes Upplands Stängsel AB och nyligen förvärvades Syd Stängsel AB. Det innebär att Heda nu omsätter drygt 340 miljoner kr och har 150 anställda.

Förutom att Heda Security befäster sin position som Sveriges största företag i branschen områdessäkerhet innebär den senaste affären också att bolaget nu finns på plats i hela landet – från Kiruna i norr till Helsingborg i söder. Samtidigt fortsätter Heda Security att växa på andra sätt än genom uppköp. Nu öppnar bolaget ett kontor i Linköping. Och planen är att utvecklingen ska fortsätta med fler kontor på andra platser i landet och på så sätt komma ännu närmare kunderna.

När Heda Security bildades för ungefär 25 år sedan sysslade bolaget framför allt med stängsel. Genom åren har erbjudandet till kunden växt och i dag säljer företaget kompletta system inom områdessäkerhet, med stängsel men också med teknik för olika former av kameraövervakning.

Ända sedan starten har huvudkontoret legat i Nyköping. De senaste årens tillväxt har framför allt skett genom förvärv av bolag på andra platser i landet – men även denna utveckling leder till att antalet anställda växer i Nyköping. Vi är i ett expansivt skede och i samband med att vi nu etablerar oss i Östergötland förstärker vi vår produktionsorganisation och söker samtidigt montörer till vårt nya kontor i Linköping, säger Patrik Randström, platschef på Linköpingskontoret.

Vi erbjuder tjänster inom installation av olika staket och grindlösningar till bland annat bygg och anläggningsindustrin, offentliga myndigheter och privata företag. Vi är glada att vi nu kommer att vara närmare våra kunder i regionen och kunna erbjuda snabb och professionell service, avslutar Patrik.