Skjutgrindar

Är du på jakt efter en eller flera skjutgrindar men inte hittat rätt än?

I så fall kan vi på HEDA stå till tjänst. Hos oss kan du få hjälp med motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar som är tillverkade för högt ställda krav på både säkerhet och utseende. Vi arbetar exklusivt med marknadens bästa leverantörer av skjutgrindar.

Till skillnad från exempelvis slaggrindar, som kräver mycket utrymme för att öppnas och stängas, behöver våra skjutgrindar mycket mindre utrymme. Eftersom de skjuts i sidled är det enda kravet att det finns tillräckligt mycket rak yta för att kunna flyttas i sidled. 

När du väljer en skjutgrind försvårar du även för objudna gäster samtidigt som området får en snygg entré. Alla delar i våra skjutgrindar är utvecklade för att fungera under en lång tid utan driftproblem och för det svenska klimatet. På så vis får du en bra totalekonomi i projektet.

skjutgrindar heda security
skjutgrindar heda security

Behöver du manuella eller motordrivna skjutgrindar?

Vi kan leverera både manuella och motordrivna skjutgrindar med den styrfunktion du är i behov av. Du kan till exempel välja mellan kodlås, kortläsare, fjärrkontroll, GSM, tryckknappslåda eller nyckellåda.

Varför är automatiska skjutgrindar så populära?

Både bland privata och industriella fastighetsägare är installationen av en automatiserade skjutgrindar ett mycket populärt val. Det beror bland annat på att dessa grindar är både mer praktiska och säkrare eftersom du och dina besökare kan ta dig in eller ur din fastighet utan att behöva gå ur bilen. Och eftersom skjutgrinden stängs automatiskt behöver du inte tänka på att stänga och låsa den efter dig.

skjutgrindar
områdesskydd

Litet utrymme? Inga problem.

När du väljer automatiska skjutgrindar blir inte utrymmet för anläggningen eller parkeringen ett problem eftersom de glider åt sidorna i stället för att svänga in och ut. Detta innebär att du kan använda utrymmet precis vid skjutporten då det tar väldigt lite plats när du öppnar eller stänger grinden.

En annan fördel med skjutgrindar är att de är väldigt hållbara.  Eftersom vi endast använder de bästa skjutgrindarna på marknaden kan du vara säker på att de håller länge. Dessa typer av grindar byggs med hållbarhet och funktionalitet i åtanke. De kan motstå alla slags väder och håller väldigt länge.

Höjer värdet på din egendom och gör din entré snyggare

Du kan få skjutgrindar i flera olika material, färger, storlekar, funktioner och säkerhetsanordningar. Det är ditt behov och din smak som avgör. På grund av att skjutgrindarna är så flexibla och anpassningsbara kan de enkelt förbättra din egendoms utseende. Med en snygg skjutgrind kan värdet på din egendom öka och bli ännu attraktivare för en potentiell köpare i framtiden.

Varför inte slå oss en signal nu för att diskutera ditt projekt?

Ring oss på 010 – 263 80 00 så tar vi en pratstund om vilken typ av skjutgrind som passar dig bäst.

inbrottslarm