Brandsäkerhet

Heda Security Brandsäkerhet

Brandsäkerhet är det bästa samt ett effektivt sätt att minimera skadorna. En brand är bland det värsta som kan hända ditt företag.

Det är inte bara produkter, inventarier, data, etc som står på spel vid en brand, utan även liv.

Men om en brand upptäcks tidigt kan insatser snabbt sättas in vilket räddar liv och begränsar förlusterna. När vi på Heda projekterar, planerar och installerar brandskydd är det din och dina medarbetares trygghet samt dina värden som är viktigast i vår leverans.

Du kan känna dig helt trygg i att de produkter vi rekommenderar är certifierade och de bästa för just ditt företag. Du kan också känna dig helt trygg i att hela planen från A till Ö är tillförlig, vilket beror på att både vår personal och de installationer vi gör är certifierade. Hos oss får du tillförlitliga system för att upptäcka brand, utrymma människor och tillkalla hjälp.

Vi har drivna projektledare och tekniker med gedigen erfarenhet, som alltid gör sitt allra bästa för att leverera brandsäkerhet till dig och ditt företag. Hos oss får du ett skräddarsytt brand- och utrymningslarm efter just dina behov.

Heda är godkänd anläggarfirma brandlarm.
Vår personal är certifierade och vi levererar godkända och certifierade produkter och anläggningar.
Det innebär att du får ett brandlarm anpassat efter dina krav, behov och gällande regelverk

Slå oss gärna en signal redan idag så diskuterar vi ditt projekt.

Du når oss på 010 – 263 80 00.

certifierad anläggningsfirma brandlarm brandsäkerhet