Inbrottslarm

Säkra din egendom med ett inbrottslarm

Med ett inbrottslarm från heda security kan du känna dig säkrare på vem som vaktar dina produkter, inventarier, data och annat värdefullt när du inte är på plats. Hur påverkas ditt företag av ett inbrott? Vad får absolut inte gå förlorat och vad skulle konsekvensen av det innebära?

inbrottslarm heda security

När du får ett inbrott drabbas din verksamhet oftast av omfattande konsekvenser. Den direkta konsekvensen är värdeförluster, produktionsbortfall, skadegörelse och otrygghet på arbetsplatsen.

Indirekt kan även dina kunder drabbas genom att inte kunna leverera produkter eller tjänster i tid, vilket kan få förödande konsekvenser.

Det är därför en smart idé att skaffa ett effektivt inbrottslarm eftersom det har avskräckande effekt på de som planerar att göra inbrott och en nödvändighet för att snabbt kunna åtgärda situationen om du skulle ha oturen att få inbrott

Det är ofta ett krav från försäkringsbolagen att din lokal ska vara skyddad av ett certifierat inbrottslarm, men det är viktigt att kontrollera kravbilden för just ditt företag.

Heda är godkänd anläggarfirma inbrottslarm.
Vår personal är certifierade och vi levererar godkända och certifierade produkter och anläggningar. Det innebär att du får ett inbrottslarm anpassat efter dina krav, behov och gällande regelverk.

Vår personal ser till att den är rätt designad, rätt installerad och avprovad på rätt sätt, vilket är avgörande för effektiv detektering och snabb larmöverföring till larmcentral. Och vi hjälper dig hela vägen från start till mål. 

Varför inte slå oss en signal nu när du har det i tankarna? 

Du når oss snabbast på telefon 010 – 263 80 00. Vi ser fram emot ditt samtal! 

certifierad anläggarfirma heda security