Områdeslarm

Att skaffa ett områdeslarm är ett mycket effektivt sätt att skydda din egendom, ett område eller en fastighet. Vi vet av erfarenhet att alla har olika behov och att det ibland kan vara svårt att planera och välja vilken typ av områdeslarm som passar för just ditt behov.

Därför får du en helhetslösning hos oss där vi dels hjälper dig att analysera ditt behov och din situation och sedan hjälper vi dig såklart med montering och installation av ditt områdeslarm. Naturligtvis har vi behörig personal med lång erfarenhet av att skydda fastigheter, egendom och områden med olika typer av larm.

helhetslösningar för intergerade säkerhetssystem heda security

Ett områdeslarm kan bestå av allt ifrån staketlarm till värmekameror. Men i de flesta fall är det en kombination av olika säkerhetslösningar. För att kunna projektera och installera ett avancerat områdeslarm krävs bred kunskap om larm i allmänhet och hur olika säkerhetssystem samverkar i synnerhet.

Vi på Heda har arbetat med denna typ av larm i över 25 år och har genom åren levererat områdeslarm till ett stort antal kunder och har referenser som vi kan visa dig så att du kan välja rätt lösning för din verksamhet.

Hos oss får du ett komplett lösning oavsett om du behöver ett system för grundläggande övervakning eller ett avancerat säkerhetssystem i stor skala. Självklart ser vi till att lösningen vi rekommenderar kan anslutas till ditt befintliga säkerhetssystem.

Ta gärna kontakt med oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig med områdeslarm. Nedan hittar du några av de system vi på Heda kan leverera till dig.

Du når oss på 010 – 263 80 00.

områdeslarm heda security

Ladda ner produktblad

Stängsellarm

Mur- & skalskyddslarm

Elstängsellarm

Videoanalys

Radarövervakning

Marklarm Lynx

Marklarm OmniTrax