Persontrafik

Heda Security levererar högkvalitativa lösningar för persontrafik, såsom personslussar, speedgates, säkerhetskaruseller med mera för att möta våra kunders olika behov inom säkerhet och tillträdeskontroll.

Vi är stolta över att kunna erbjuda detta breda sortiment av säkerhetslösningar som hjälper våra kunder att uppfylla sina höga säkerhetsstandarder och tillträdeskontrollbehov. Vår teknik och expertis gör oss till en pålitlig partner för att skapa tryggare och mer effektiva arbetsplatser och offentliga utrymmen.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se
Offertförfrågan

Kontakta oss

magnetic-access-speedgate

Speedgate

En bra lösning för att reglera höga personflöden med en attraktiv design.
cometaspa-enpersonssluss

Enpersonssluss

Ett robust sätt att hindra inpassering till kritiska miljöer.
cometaspa-revolving-door

Säkerhetskarusell

Karuseller används vanligtvis då ett högre flöde önskas än vad som är möjligt med en sluss.
flowmotion-mwing-2

Entrégrindar

Automatisk entrégrind avsedd för övervakade miljöer.
flowmotion-mtripod

Vändkors

En robust och pålitlig konstruktion till ett attraktivt pris.

Speedgate: Framtidens port för effektiv persontrafik

Speedgate representerar framtidens lösning för att hantera stora personflöden på ett effektivt och estetiskt tilltalande sätt. Med dess innovativa design och avancerade teknologi, är Speedgate perfekt anpassat för platser med hög trafik såsom kollektivtrafikstationer, mässor och offentliga byggnader. På Svenska Mässan i Göteborg, den viktigaste samlingspunkten för branschen i hela Sverige, kommer Speedgate att spela en central roll under evenemanget den 7 november 2024. Detta evenemang siktar på att belysa och utveckla framtidens kollektivtrafik och persontrafiklösningar i Sverige.

Enpersonssluss: En lösning för säker persontrafik i Sverige

Enpersonsslussarna representerar en robust och innovativ lösning för att kontrollera tillträde till kritiska och säkerhetskänsliga miljöer. Dessa system är designade för att endast tillåta inpassering av en person åt gången, vilket gör dem till ett effektivt verktyg för att förebygga obehörig åtkomst och säkerställa persontrafiksäkerhet. På Svenska Mässan i Göteborg, som är en av de viktigaste samlingspunkterna för framtidens kollektivtrafik och säkerhetsteknologi i Sverige, kommer enpersonsslussarna att stå i fokus under evenemanget den 7 november 2024.

Framtidens persontrafik: Säkerhetskaruseller på Svenska Mässan 2024

Säkerhetskaruseller erbjuder en idealisk lösning för att hantera stora volymer av persontrafik på ett säkert och effektivt sätt. Dessa system är särskilt utformade för att möta målet att optimera flödet av människor genom att tillåta flera personer att passera samtidigt, vilket inte är möjligt med traditionella enpersonsslussar. Säkerhetskarusellens design gör den till en integrerad del av säkerhetssystemet för platser där högt personflöde både är önskvärt och nödvändigt, såsom offentliga transportcentrum, arenor, och företagsbyggnader.

Genom att integrera säkerhetskaruseller i säkerhetssystemet uppnår man inte bara mål genom att effektivisera persontrafiken men bidrar också till att skapa en tryggare miljö. Detta system tillåter snabb genomgång samtidigt som det upprätthåller en hög säkerhetsnivå genom att förhindra obehörigt intrång. Säkerhetskaruseller är därför en central del i utvecklingen mot mer tillgängliga och säkra offentliga utrymmen.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert