Industristängsel

Industristängsel utgör det primära hindret för företag är i riskzonen för inbrott i industriområden. Det kan vara alltifrån inbrott och inbrottsförsök till skadegörelse.

Det är ett bra första försvar vid försök till oönskade intrång. Ett välplanerat samt rätt monterat industristängsel avskräcker, hindrar och förebygger effektivt kostsamma inbrott på företagsbyggnader.

De flesta försäkringsbolag kräver dessutom att man har ett stängsel kring sitt företag eller sin industri. Därför är det av största vikt att välja ett kvalitativt stängsel som medför en lång livslängd så att man får en säker inhägnad under flera år framöver.

Våra industristängsel är flätverksstängsel (Som i folkmun vanligt kallas Gunnebostängsel) som är mycket hållbara och garanterar god kvalitet.

industristängsel för områdessäkerhet
referenser till snabbgående vikgrindar

Varför säger man Gunnebostängsel?

Svensktillverkade Gunnebostängsel har idag blivit en synonym för flätverksstängsel, även om det finns många leverantörer som erbjuder högkvalitativa stängsel, med lång hållbarhet.

Flätverkstängslet är enkelt att anpassa till olika användsningsområden, och är ett av de primära valen när det kommer till industristängsel eller allmän inhägnad av företag och dess områden.

Stängslet erbjuder ett stadigt skydd mot önskade besökare och kräver väldigt lite underhåll. Även om stängslet är enkelt i sin utformning, är det samtidigt ett av de mest stabila, flexibla och lättmonterade på marknaden. Tack vare sin gröna färg kan det användas i olika miljöer, utan att vara störande eller väldigt iögonfallande.

Egenskaper

Eftersom stängslet monteras på stolpar som gjuts ner i betong, ger det en god stabilitet och håller bra för väder och vind. För den som vill öka säkerheten går det också att montera taggtråd på stolparna.

Färgerna på stängslet är sintrade vilket ger flätverksstängslet dess karaktäristiska färger och håller i olika väder. Även själva sintringen ger tråden ett bra motstånd mot andra yttre faktorer så som inbrottsförsök.

Hos oss får du en helhetslösning

Vi på Heda Security hjälper er att anpassa inhägnaden till omgivningen och anläggningen som stängslet är avsett för. Vi erbjuder alltid våra kunder en helhetslösning och hjälper till med komplettering av grindar som samspelar med stängslet och passagefrekvensen. Vi kan även erbjuda en komplettering av ett elstängselalarm för att ytterligare öka säkerheten på områdesskyddet.

helhetslösning industrisstängsel
montör industristängsel

Svensk standard för industristängsel

Som ett ledande stängsel företag arbetar vi med ”Svensk standard” för industrin. Den klassen av inhägnad är 2 meter högt flätverk med maskstorlek om 50 x 50 mm och 3 mm ståltråd. Överklättringsskydd är det tre rader taggtråd på toppen av stängslet. Detta är också vad Försäkringsförbundet rekommenderar i sina regler för mekaniskt inbrottsskydd SSF 200:4.

Kontakta oss

Välkommen att leta efter det stängselpaket som passar just ert företag. Våra paket innehåller allt från stolpar, till nät, skruvar och bultar. De finns i 4 olika längder och 4 olika färger med eller utan taggtråd. Hittar du inget som passar eller behöver du mer information eller hjälp? Välkommen att kontakta oss om industristängsel!