Förskolor och skolor

Skolstängsel

Stolpar och flätverksnät är dimensionerade för att tåla påfrestningar från lekande barn. Maskstorleken 40×40 mm förhindrar barn att klättra i stängslet. Nätfästen och stagtrådsfästen är fastsatta med popnit, vilket gör det omöjligt att skruva loss stängsel eller stagtråd.

Alla fästdetaljer är i rostfritt material. Stängslen kan förstärkas med överliggare för att ytterligare minska risken för nedhängning.

Vi hjälper till med planering och projektering för att stängsellösningarna ska bli så barnvänliga som möjligt.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

51

Industristängsel

Företag som ligger i industriområden är ofta i riskzonen för inbrott och skadegörelse. En inhägnad utgör det primära skyddet vid oönskade intrång i industriområden.
40

Elstängsel

Inhägnade elstängsel med larm blir mer och mer populära. Det beror på att det ger en typ av kombinerat skydd, som inte en skiljevägg kan erbjuda.
74

Mobila stängsel

Flyttbara och mobila inhägnader är praktiska på byggen, event och andra platser där stängsel enkelt och smidigt behöver kunna flyttas.
fotboll

Bollplansstängsel

Heda Securitys flätverk och stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet och passar bra vid till exempel bollplansstängsel. Med den här lösningen ser ni till att bollen stannar på rätt sida om staketet.
jobba hos oss

Byggstängsel

Vi erbjuder en komplett ID06-kontroll för byggarbetsplatser. I kontrollen ingår projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
villastängsel

Villastängsel

Vi erbjuder högkvalitativt staket med absolut högsta styrka för villor och enskilda hus. Genom ett plastbelagt stängselnät ökar livslängden för stängslet, samtidigt som det är underhållningsfritt och enkelt att hantera.
47

Automatik

Vi erbjuder grind-automatik som kan anpassas efter typ av grind, geografiskt läge och belastning.
forceringsskydd

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering så att inhägnader runt förskolor och skolor blir så barnvänliga och säkra som möjligt.
inpasseringssystem

Inpasseringssystem

Vi har flera olika system för inpasseringssystem som skapar smidig och säker öppning och stängning av grindar och bommar.
panelstängsel

Panelstängsel

Ett panelstängsel är ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd. Staketet monteras med dold infästning.
pallisadstängsel

Palissadstängsel

Ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd som monteras med dold infästning
nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

Hundgård

Vi erbjuder stängsel för hundgårdar som är tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Våra stängselnät för hundgårdar är varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert