Byggstängsel

Vi erbjuder komplett ID06 kontroll med personalliggare för byggarbetsplatser inkl. projektering, material, montering, installation och serviceavtal.

Mobilt stängsel

Ett mobilt stängsel är perfekt för de temporära avspärrningar, eller när det behövs att inhägnaden kräver mer flexibilitet.

Standardutförande för montering på återvinningssten är höjd 2 000 mm samt bredd 3 500 mm. Staketsektioner kan levereras i olika modeller med varierande godstjocklek, maskstorlek samt med en mängd olika tilläggsdetaljer. Allt för att kunna anpassa staketet och inhägnaden efter önskad säkerhetsnivå.

Tillfälliga avspärrningar

Som tillägg till tillfälliga avspärrningar som exempelvis kring byggarbetsplatser, kan vi även erbjuda en rad olika komplement. Exempelvis har vi kravallstaket, mobila skjutgrindar typ Argos, samt rotationsgrindar för reglerad passagekontroll som kan kompletteras med våra mobila stängsel. Det ökar inte bara säkerheten, men även kontrollen över vem som tar sig in och ut från området.

Grindar

Vi erbjuder både manuella och automatiserade grindar för enkel och säker passage till byggarbetsplatsen. Beroende på behov går det även anpassa grindarna efter storlek på öppning och utrymme, där vi erbjuder allt från enkla bommar och slaggrindar, till mer komplexa teleskop- eller skjutgrindar.

Våra automatiserade grindar kan även anslutas mot Tempus ID06 molntjänst.

Passagesystem med ID06 och personalliggare

Komplettera även med passerkontroll ID06 – genom föranmälan, obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert