Heda Security’s tekniska säkerhetsverksamhet integreras med systerbolaget Great Security’s Nordic Solution

Heda Security’s avdelning för teknisk säkerhet går samman med Great Security’s avdelning Nordic Solution med målet att tillsammans bli det största och bästa alternativet inom nationell verksamhet för teknisk säkerhet i Sverige. I och med sammanslagningen kliver Heda’s Thomas Lindblad in som Försäljningschef för Great Security Nordic Solution i den nya konstellationen. Kenneth Nilsson, Affärsområdeschef Nordic Solution, fortsätter som övergripande ansvarig för verksamheten.
 
”Otroligt kul och spännande att se vad vi kan åstadkomma tillsammans. Vi kompletterar varandra bra både med kundstock, kompetenser och resurser vilket gör att vi med säkerhet kan säga att vi starkt går mot målet att bli det största och bästa alternativet inom nationell verksamhet för teknisk säkerhet i Sverige. Viktigt att poängtera är att systerbolagen Heda Security och Great Security inte slås ihop, utan att det enbart är avdelningarna för teknisk säkerhet som går samman. Tillsammans blir vi ca 60 medarbetare inom affärsområdet Great Security Nordic Solution och med Thomas Lindblad vid rodret för försäljning är jag övertygad om att vi kommer nå vår målsättning”, säger Kenneth Nilsson, Affärsområdeschef Nordic Solution, Sverige

För mer information, vänligen kontakta:

Affärsområdeschef: Kenneth Nilsson | kenneth.nilsson@greatsecurity.se | +46 739 40 47 52

Om Great Security

Great Security levererar smarta och heltäckande säkerhetslösningar för alla typer av kunder och branscher med en omsättning överstigandes 900 miljoner SEK.
Vi är en engagerad och pålitlig partner, alltid med kunden i fokus. Med ca 500 medarbetare och närvaro på 36 platser finns vi alltid nära till hands för att ge bästa möjliga service.

Om Heda Security


Heda Security är Sveriges ledande leverantör av kompletta säkerhetslösningar, inklusive installation, service och beredskap och vi erbjuder totalentreprenad inom områdesskydd. Med en omsättning överstigandes 600 miljoner SEK och över 200 anställda är vi en pålitlig partner med projekt slutförda i rätt tid till rätt kvalité.

Om Garda Sikring Group

Great Security och Heda Security är en del av Garda Sikring Group – norra Europas största leverantör av säkerhetslösningar. Koncernen Garda Sikring Group består av säkerhetsbolag i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Tyskland. Tillsammans är vi ca 1 700 anställda och med en årlig omsättning på över 4 miljarder NOK.