Smidesgrindar

Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort! Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket. Du kan kombinera en smidesgrind med smidesstängsel, trästaket, stenmurar och nätstängsel. Grinden passa lika bra med alla dessa olika kombinationer. En smidesgrind går att få som exempelvis dubbelgrind, skjutgrind och gånggrind. Den kan dessutom kombineras med grindautomatik, vilket höjer värdet på grinden ytterligare.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om smidesgrindar!

inbrottslarm

Olika typer av smidesgrindar

Automatisk – Alla våra smidesgrindar går att få med automatik och du har även stora valmöjligheter när det kommer till styrning av grinden. Du kan exempelvis få kodlås, fjärrkontroll, nyckellås, telefonstyrning och tidsprogrammerad styrning.

Gånggrind – Du kan få din grind som både enkel- eller dubbelgrind.

Slaggrind – En slaggrind passar de som behöver en större öppning för att kunna köra in en bil. Denna grind kräver en ganska stor yta på grund utav grindbladen som tar mycket plats när de öppnas.

Skjutgrind – Skjutgrinden är ett bra alternativ när du behöver en bredare passage utan att låta grinden ta en alltför stor yta. Det enda som krävs för en fungerande skjutgrind är tillräckligt med rak yta för att den ska kunna skjutas åt sidan.

smidesgrind motordriven