Smidesgrindar

Smidesgrindar är ett perfekt val som ger dig en exklusive entré till bostaden, den klassiska designen kan kombineras med flera olika sorters staket. Bland annat med smidesstängsel, trästaket, stenmurar samt nätstängsel. Du kan blanda fritt och behöver du hjälp att välja den bästa varianten av smidesgrindar som passar din entré. Vi har ett flertal varianter som dubbelgrind, skjutgrind och gånggrind.

Det går också att kombinera alla varianter med grindautomatik vilket höjer värdet på grinden ytterligare.

Kontakta oss så fixar vi dina smidesgrindar!

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

Olika typer av smidesgrindar

Automatisk – Alla våra smidesgrindar går att få med automatik och du har även stora valmöjligheter när det kommer till styrning av grinden. Du kan exempelvis få kodlås, fjärrkontroll, nyckellås, telefonstyrning och tidsprogrammerad styrning.

  • Kan beställas som som både enkel- eller dubbel smidesgrind
  • Slaggrind – Passar de som behöver en större öppning för att kunna köra in en bil. En slaggrind kräver en ganska stor yta på grund utav grindbladen som tar mycket plats när de öppnas.
  • Skjutgrind är ett bra alternativ när du behöver en bredare passage utan att låta grinden ta en alltför stor yta. Det enda som krävs för en fungerande skjutgrind är tillräckligt med rak yta för att den ska kunna skjutas åt sidan.
 

Kontakta oss om du vill veta mer om våra smidesgrindar!

Smidesgrindar: Elegans och säkerhet för din entré

Smidesgrindar kombinerar styrkan i järn med skönheten i handgjort smide, och erbjuder en optimal balans mellan elegans och säkerhet för din entré. Varje grind i smide är unik och kan skräddarsys efter dina specifika önskemål och behov, vilket gör det möjligt att skapa en entré som inte bara är säker, utan också visuellt tilltalande. Med ett brett utbud av designalternativ, från klassisk till modern stil, finns det smidesgrindar som passar alla typer av fastigheter. Oavsett om du vill ha en enkel eller en mer detaljrik grind, ger smidesstaket en vacker och varaktig lösning som förhöjer utseendet på din trädgård och ditt hem.

smidesgrindar motordriven grindar smide smidesgrind

Välja den rätta smidesgrinden för ditt hem

Att välja rätt smidesgrind till ditt hem går utöver att bara hitta en grind som ser bra ut. Det handlar om att välja en grind som harmonierar med ditt hem och trädgårdens design, samtidigt som den uppfyller dina säkerhets- och funktionsbehov. Smidesgrindar finns i olika storlekar, modeller och designstilar, vilket gör det möjligt att hitta en som riktigt passar din entré. Vid valet av en smidesgrind bör du även överväga storlek på stolpar och om grinden ska vara manuell eller automatisk. Med rätt smidesgrind skapar du inte bara en säker och vacker entré, utan också ett vackert staket som står emot tidens tand.

Skapa en unik entré med smidesgrindar

Smidesgrindar erbjuder en oöverträffad möjlighet att skapa en helt unik entré till din fastighet. Med smide som konstform kan du anpassa din grind helt efter dina personliga preferenser och göra din entré till ett verkligt blickfång. Oavsett om du föredrar det intrikata och detaljrika eller det enkla och stilrena, kan en smidesgrind skräddarsys för att spegla din personliga stil och komplettera din fastighets övergripande estetik. Att investera i en smidesgrind är inte bara en investering i säkerhet och funktionalitet, utan också i estetik och varaktig skönhet som berikar din fastighet på flera sätt.

hem och fritida heda security

Förvandla din fastighet med skräddarsydda smidesgrindar

Skräddarsydda smidesgrindar erbjuder en unik möjlighet att förvandla din fastighets utseende och säkerhet. Genom att välja en smidesgrind anpassad efter dina specifika önskemål och designpreferenser, kan du skapa en entré som inte bara är inbjudande och elegant, utan även robust och hållbar. Smide ger ett djup av hantverk och detaljrikedom som få andra material kan erbjuda, vilket gör varje grind till ett konstverk i sig. Oavsett om du strävar efter en klassisk eller modern estetik, kan smidesgrindar designas för att komplettera din fastighets arkitektur och lyfta hela din trädgårds design. Låt en vackert designad smidesgrind bli kronan på verket för din fastighet, och njut av både skönhet och funktion i många år framöver.

räls & teleskopgrindar

Räls & Teleskopgrindar

Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind.
rotationsgrindar

Rotationsgrindar

Du kan få allt från manuella vändkors för till exempel idrottsplatser till högteknologiska motordrivna konstruktioner och/eller rotationsgrindar försedda med cykelsluss.
skjutgrindar heda security

Skjutgrindar

Hos oss kan du få hjälp med motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar som är tillverkade för högt ställda krav på både säkerhet och utseende.
slaggrindar heda security

Slaggrindar

Slaggrindar tillverkas som standard med profilfyllnad och tre rader taggtråd som överklättringsskydd, vilket är Försäkringsförbundets rekommendation i sina regler för mekaniskt inbrottsskydd.
snabbgående vikgrindar

Snabbgående vikgrindar

En snabbgående vikgrind är ett bra alternativ till bommar när du behöver högre säkerhet. Eller vid anläggningar eller infarter där det till exempel inte går att montera en skjutgrind.
nätgrindar

Nätgrindar

Om du behöver en grind på grund utav barn eller djur så är just nätgrinden det självklara valet! En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd när du vill ha en grind som fungerar felfritt under lång tid.
villaport-2

Profilgrindar

Profilgrinden är för många den klassiska villagrinden som man ofta ser kombinerat med villastängsel. En profilgrind har stående rörprofiler och passar in i de flesta miljöer med sitt luftiga och klassiska utseende.
villaport

Smidesgrindar

Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort! Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert