Smidesgrindar

Smidesgrindar är ett perfekt val som ger dig en exklusive entré till bostaden, den klassiska designen kan kombineras med flera olika sorters staket. Bland annat med smidesstängsel, trästaket, stenmurar samt nätstängsel. Du kan blanda fritt och behöver du hjälp att välja den bästa varianten av smidesgrindar som passar din entré bästa. Vi har ett flertal varianter som dubbelgrind, skjutgrind och gånggrind. Det går också att kombinera alla varainter med grindautomatik vilket höjer värdet på grinden ytterligare. Kontakta oss idag så fixar vi dina smidesgrindar!
inbrottslarm
smidesgrindar motordriven grindar smide smidesgrind

Olika typer av smidesgrindar

Automatisk – Alla våra smidesgrindar går att få med automatik och du har även stora valmöjligheter när det kommer till styrning av grinden. Du kan exempelvis få kodlås, fjärrkontroll, nyckellås, telefonstyrning och tidsprogrammerad styrning.

  • Kan beställas som som både enkel- eller dubbel smidesgrind
  • Slaggrind – Passar de som behöver en större öppning för att kunna köra in en bil. En slaggrind kräver en ganska stor yta på grund utav grindbladen som tar mycket plats när de öppnas.
  • Skjutgrind är ett bra alternativ när du behöver en bredare passage utan att låta grinden ta en alltför stor yta. Det enda som krävs för en fungerande skjutgrind är tillräckligt med rak yta för att den ska kunna skjutas åt sidan.

Ring oss om du vill veta mer om våra smidesgrindar!