Räls & Teleskopgrind

Hedas räls och teleskopgrind

Räls & teleskopgrind är mycket användbart och mer fördelaktigt när du har en öppning med begränsat sidoutrymme. För industrier och företag som kräver stora öppningar, kan vi leverera dessa typer av grindar för öppningar upp till 80 meter.

Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind. När du har en öppning med begränsat sidoutrymme är en räls- eller en teleskopgrind att föredra.

För industrier och företag som kräver stora öppningar, kan vi leverera dessa typer av grindar för öppningar upp till 80 meter. Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

Rälsen som grindarna går på, är framtagen för svenskt klimat. Den har även värmesensorer för att undvika is under vintertid. Drivsystemet i våra räls- och teleskopgrindar styrs från enkla tryckknappar och vårt kontrollsystem är marknadens mest avancerade. Naturligtvis är produkterna konstruerade för industriell miljö som ska hålla frekvent användande.

Om det blir strömavbrott kan grinden enkelt manövreras för hand. Styrutrustningen är även vattentät och monteras vid grindstolpen så att det blir enkelt med service och underhåll. Alla produkterna har maximalt rostskydd genom förzinkning och plastbeläggning.

räls & teleskopgrindar

Flexibilitet genom säkerhet: Räls & teleskopgrindar

När det gäller att maximera säkerheten samtidigt som man behåller flexibiliteten i tillgång till ditt område, är en räls- eller teleskopgrind alltid ett bra val. Dessa typer av grindar kombinerar avancerad teknik med robust design för att erbjuda en oöverträffad nivå av skydd och användarvänlighet. Oavsett om du behöver säkra en företagsparkering, en privat infart, eller ett industriområde, kan en räls- eller teleskopgrind anpassas för att möta dina specifika säkerhetsbehov och rymdbegränsningar.

En av de största fördelarna med räls- och teleskopgrindar är deras förmåga att spara utrymme. Tack vare den smarta konstruktionen som låter grinden skjuta ihop sig själv, behövs mindre yta för att grinden ska kunna öppnas och stängas. Detta gör dem till ett idealiskt val för områden där utrymmet är begränsat men behovet av säker tillgång alltid är aktuellt.

Att välja en räls- eller teleskopgrind innebär också att du väljer en lösning som är designad för att hålla. Tillverkade av högkvalitativa material och byggda för att stå emot tuffa väderförhållanden och frekvent användning, garanterar dessa grindar alltid långvarig tillförlitlighet och prestanda. Dessutom erbjuder de en hög anpassningsbarhet när det gäller design och finish, vilket säkerställer att din grind alltid ser bra ut samtidigt som den skyddar din egendom.

Oavsett dina säkerhetskrav eller estetiska önskemål, är en räls- eller teleskopgrind ett bra val för alla som söker en hållbar, pålitlig och estetiskt tilltalande säkerhetslösning. Investera i en sådan grind idag och njut av sinnesro, vetande att din egendom är skyddad av den bästa möjliga tekniken på marknaden.

Kontakta oss gärna för att få mer information om våra räls- och teleskopgrindar och hur vi kan hjälpa dig med allt från planering till montering.

Ring 010 – 263 80 00 så diskuterar vi ditt projekt!

räls & teleskopgrindar
51

Industristängsel

Företag som ligger i industriområden är ofta i riskzonen för inbrott och skadegörelse. En inhägnad utgör det primära skyddet vid oönskade intrång i industriområden.
40

Elstängsel

Inhägnade elstängsel med larm blir mer och mer populära. Det beror på att det ger en typ av kombinerat skydd, som inte en skiljevägg kan erbjuda.
74

Mobila stängsel

Flyttbara och mobila inhägnader är praktiska på byggen, event och andra platser där stängsel enkelt och smidigt behöver kunna flyttas.
fotboll

Bollplansstängsel

Heda Securitys flätverk och stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet och passar bra vid till exempel bollplansstängsel. Med den här lösningen ser ni till att bollen stannar på rätt sida om staketet.
jobba hos oss

Byggstängsel

Vi erbjuder en komplett ID06-kontroll för byggarbetsplatser. I kontrollen ingår projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
villastängsel

Villastängsel

Vi erbjuder högkvalitativt staket med absolut högsta styrka för villor och enskilda hus. Genom ett plastbelagt stängselnät ökar livslängden för stängslet, samtidigt som det är underhållningsfritt och enkelt att hantera.
47

Automatik

Vi erbjuder grind-automatik som kan anpassas efter typ av grind, geografiskt läge och belastning.
forceringsskydd

Förskolor och skolor

Vi hjälper till med planering och projektering så att inhägnader runt förskolor och skolor blir så barnvänliga och säkra som möjligt.
inpasseringssystem

Inpasseringssystem

Vi har flera olika system för inpasseringssystem som skapar smidig och säker öppning och stängning av grindar och bommar.
panelstängsel

Panelstängsel

Ett panelstängsel är ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd. Staketet monteras med dold infästning.
pallisadstängsel

Palissadstängsel

Ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd som monteras med dold infästning
nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

Hundgård

Vi erbjuder stängsel för hundgårdar som är tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Våra stängselnät för hundgårdar är varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert