Räls & Teleskopgrind

Hedas räls och teleskopgrind

Räls & teleskopgrind är mycket användbart och mer fördelaktigt när du har en öppning med begränsat sidoutrymme. För industrier och företag som kräver stora öppningar, kan vi leverera dessa typer av grindar för öppningar upp till 80 meter.

Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind. När du har en öppning med begränsat sidoutrymme är en räls- eller en teleskopgrind att föredra.

För industrier och företag som kräver stora öppningar, kan vi leverera dessa typer av grindar för öppningar upp till 80 meter. Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind.

Rälsen som grindarna går på, är framtagen för svenskt klimat. Den har även värmesensorer för att undvika is under vintertid. Drivsystemet i våra räls- och teleskopgrindar styrs från enkla tryckknappar och vårt kontrollsystem är marknadens mest avancerade. Naturligtvis är produkterna konstruerade för industriell miljö som ska hålla frekvent användande.

Om det blir strömavbrott kan grinden enkelt manövreras för hand. Styrutrustningen är även vattentät och monteras vid grindstolpen så att det blir enkelt med service och underhåll. Alla produkterna har maximalt rostskydd genom förzinkning och plastbeläggning.

Kontakta oss gärna för att få mer information om våra räls- och teleskopgrindar och hur vi kan hjälpa dig med allt från planering till montering.

Ring 010 – 263 80 00 så diskuterar vi ditt projekt!

räls & teleskopgrindar