Nätgrindar

Nätgrindar som skydd

Om du behöver en grind på grund av barn eller djur så är just nätgrindar det självklara valet! En nätgrind är nätad med så pass små maskor att inga armar kan stickas igenom. Grinden är därför perfekt för t.ex. skolor, parker, hundgårdar och trädgården. En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd när du vill ha en grind som fungerar felfritt under lång tid.

Du kan få grinden som både enkelgrind och dubbelgrind i flera olika mått både på höjd och bredd.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

Nätgrindar: Enkel lösning med stil och funktion

Nätgrindar erbjuder en enkel och effektiv lösning för att säkra din fastighet utan att kompromissa med estetiken. Dessa grindar kombinerar robust säkerhet med visuell tilltalande design, vilket gör dem till ett utmärkt val för både privata hem och kommersiella områden. Med deras öppna nätstruktur kan du enkelt behålla sikten genom grinden, vilket bidrar till en känsla av rymd samtidigt som du bibehåller en hög säkerhetsnivå. Våra nätgrindar finns i olika höjder för att matcha dina specifika behov och säkerhetskrav, och de är utformade för att ge enkel tillgång samtidigt som de skyddar det som är viktigt för dig.

villastängsel

Höjd och säkerhet med nätgrind

När du letar efter en balans mellan säkerhet och öppenhet, är nätgrind det perfekta valet. Dessa grindar är inte bara praktiska genom sin enkla design, utan de erbjuder också flexibiliteten att välja den höjd som bäst passar din fastighets specifika säkerhetsbehov. En nätgrind ger en tydlig gräns för din egendom samtidigt som den tillåter dig att visa upp ditt hem eller företagsområde. Dess robusta konstruktion säkerställer att du kan lita på din grind år efter år, vilket gör den till en långsiktig investering i din fastighets säkerhet och estetik.

räls & teleskopgrindar

Räls & Teleskopgrindar

Våra räls- och teleskopgrindar har hög funktionssäkerhet och stark konstruktion så att den utan problem motstår väder och vind.
rotationsgrindar

Rotationsgrindar

Du kan få allt från manuella vändkors för till exempel idrottsplatser till högteknologiska motordrivna konstruktioner och/eller rotationsgrindar försedda med cykelsluss.
skjutgrindar heda security

Skjutgrindar

Hos oss kan du få hjälp med motordrivna eller manuella fribärande skjutgrindar som är tillverkade för högt ställda krav på både säkerhet och utseende.
slaggrindar heda security

Slaggrindar

Slaggrindar tillverkas som standard med profilfyllnad och tre rader taggtråd som överklättringsskydd, vilket är Försäkringsförbundets rekommendation i sina regler för mekaniskt inbrottsskydd.
snabbgående vikgrindar

Snabbgående vikgrindar

En snabbgående vikgrind är ett bra alternativ till bommar när du behöver högre säkerhet. Eller vid anläggningar eller infarter där det till exempel inte går att montera en skjutgrind.
nätgrindar

Nätgrindar

Om du behöver en grind på grund utav barn eller djur så är just nätgrinden det självklara valet! En nätad grind är underhållsfri och väldigt prisvärd när du vill ha en grind som fungerar felfritt under lång tid.
villaport-2

Profilgrindar

Profilgrinden är för många den klassiska villagrinden som man ofta ser kombinerat med villastängsel. En profilgrind har stående rörprofiler och passar in i de flesta miljöer med sitt luftiga och klassiska utseende.
villaport

Smidesgrindar

Om du letar efter en grind som ger en dig en exklusive entré till din bostad är smidesgrinden ett säkert kort! Den har ett väldigt klassiskt utseende och kan kombineras med flera olika sorters staket.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert