Hundgård

Skapa den perfekta hundgården: Välj rätt storlek och tillbehör

Att skapa en hundgård som både är funktionell och bekväm för din hund kräver noggrann planering och övervägande. Vårt sortiment av hundgårdar erbjuder olika sektioner och tillbehör för att skräddarsy en lösning som passar just din hunds behov. När du väljer storlek på hundgården är det viktigt att tänka på hundens storlek och rörelsebehov. En större hund eller flera hundar kräver naturligtvis mer plats för att kunna röra sig fritt och leka.

För att hålla din hund skyddad från väder och vind, är det också viktigt att överväga att inkludera ett tak i hundgården. Ett tak ger skydd mot regn och sol, vilket ger din hund en behagligare plats att vara på, oavsett väder. Våra hundgårdar finns i flera olika former och storlekar, och de är lätta att montera så att du snabbt kan skapa en säker och inbjudande plats för din hund. Välj den hundgård som bäst matchar dina och din hunds behov för att skapa en perfekt tillflyktsort för din fyrbenta vän.

Kontakta oss

    Hundgårdssektioner

    Tillverkade av helsvetsat nät med metallram.

    Varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.

    Väggsektionerna kan även monteras liggande för 1200 mm höjd.

    Mått

    • Höjd x Bredd: 1800 x 1200 mm
    • Profilrör: 25 x 25 mm
    • Trådtjocklek: 3,0 mm
    • Maska: 50 x 50 mm
    • Godstjocklek: 1,5 mm
     

    Du når oss enklast via telefon eller mejl.
    010 – 263 80 00
    info@hedasecurity.se

    hundgård stängsel
    stängselmontör heda security

    Anpassa din hundgård: Funktionell design för alla hundar

    Att välja rätt hundgård handlar inte bara om storlek och form, utan även om att skapa en miljö där din hund kan känna sig trygg och lycklig. I vårt sortiment av hundgårdar finner du flera olika sektioner och konfigurationer som ger dig möjligheten att anpassa hundgården efter just din hunds personlighet och behov. Vare sig du har en aktiv hund som behöver gott om plats för att springa runt, eller en mindre hunden som behöver en trygg och skyddad yta, har vi lösningar som passar.

    Dessutom är det viktigt att tänka på hundgårdens placering. En välplacerad hundgård ger din hund möjlighet att observera omgivningen samtidigt som den erbjuder en trygg reträtt. Tänk också på att välja material som är hållbara och lätta att rengöra för att underlätta underhåll och hålla din hund frisk och lycklig. Med rätt planering och de bästa produkterna från vårt sortiment, kan du skapa en hundgård som blir en uppskattad del av din hunds vardag.

    Vårt sortiment erbjuder stora möjligheter för dig som ska skapa den perfekta miljön, lätt att montera och anpassa efter just dina behov.

    Hundgårdssektioner

    Våra hundgårdssektioner är designade för att ge optimal säkerhet och komfort för dina husdjur, samtidigt som de erbjuder dig flexibilitet i utformningen av din hundgård. Tillverkade av helsvetsat nät med en robust metallram, garanterar dessa sektioner inte bara styrka och stabilitet utan även långvarig hållbarhet tack vare den varmgalvaniserade behandlingen. Denna process skyddar effektivt mot korrosion och väderpåverkan, vilket säkerställer att din hundgård förblir i bästa skick år efter år.

    Flexibiliteten i monteringen av väggsektionerna tillåter även att de kan monteras liggande, vilket ger en höjd på 1200 mm. Detta erbjuder ytterligare anpassningsmöjligheter för att skapa en hundgård som passar just dina och dina hundars specifika behov och preferenser. Oavsett om du har små eller stora hundar, eller om du behöver anpassa hundgården till en specifik plats, gör våra hundgårdssektioner det möjligt att enkelt skapa en säker och inbjudande miljö för dina husdjur.

    Att investera i våra hundgårdssektioner innebär att du sätter dina husdjurs välbefinnande och säkerhet först, samtidigt som du får en lösning som är både praktisk och estetiskt tilltalande. Utforska vårt sortiment idag och upptäck hur lätt det är att bygga en hundgård som dina hundar kommer att älska och som du kommer att vara stolt över.

    Vid köp av komplett hundgård medföljer fästdetaljsats (1 per sektion) innehållande skruv, mutter, bricka för att montera ihop sektionerna med varandra.

    Hundgårdens storlek i kvadratmeter

    Tabell visar minsta rekommenderade storlek

    Mankhöjd25 cm26-35 cm36-45 cm46-55 cm56-65 cm66 cm
    Antal Hundar      
    16 kvm10 kvm15 kvm16 kvm18 kvm20 kvm
    28 kvm14 kvm18 kvm20 kvm24 kvm28 kvm

    För varje hund, ökas ytan med

     4 kvm6 kvm8 kvm10 kvm12 kvm14 kvm
    51

    Industristängsel

    Företag som ligger i industriområden är ofta i riskzonen för inbrott och skadegörelse. En inhägnad utgör det primära skyddet vid oönskade intrång i industriområden.
    40

    Elstängsel

    Inhägnade elstängsel med larm blir mer och mer populära. Det beror på att det ger en typ av kombinerat skydd, som inte en skiljevägg kan erbjuda.
    74

    Mobila stängsel

    Flyttbara och mobila inhägnader är praktiska på byggen, event och andra platser där stängsel enkelt och smidigt behöver kunna flyttas.
    fotboll

    Bollplansstängsel

    Heda Securitys flätverk och stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet och passar bra vid till exempel bollplansstängsel. Med den här lösningen ser ni till att bollen stannar på rätt sida om staketet.
    jobba hos oss

    Byggstängsel

    Vi erbjuder en komplett ID06-kontroll för byggarbetsplatser. I kontrollen ingår projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
    villastängsel

    Villastängsel

    Vi erbjuder högkvalitativt staket med absolut högsta styrka för villor och enskilda hus. Genom ett plastbelagt stängselnät ökar livslängden för stängslet, samtidigt som det är underhållningsfritt och enkelt att hantera.
    47

    Automatik

    Vi erbjuder grind-automatik som kan anpassas efter typ av grind, geografiskt läge och belastning.
    forceringsskydd

    Förskolor och skolor

    Vi hjälper till med planering och projektering så att inhägnader runt förskolor och skolor blir så barnvänliga och säkra som möjligt.
    inpasseringssystem

    Inpasseringssystem

    Vi har flera olika system för inpasseringssystem som skapar smidig och säker öppning och stängning av grindar och bommar.
    panelstängsel

    Panelstängsel

    Ett panelstängsel är ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd. Staketet monteras med dold infästning.
    pallisadstängsel

    Palissadstängsel

    Ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd som monteras med dold infästning
    nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

    Hundgård

    Vi erbjuder stängsel för hundgårdar som är tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Våra stängselnät för hundgårdar är varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.