Byggstängsel

Vi erbjuder komplett ID06 kontroll med personalliggare för byggarbetsplatser inkl. projektering, material, montering, installation och serviceavtal.

Mobilt stängsel

Ett mobilt stängsel är perfekt för de temporära avspärrningar, eller när det behövs att inhägnaden kräver mer flexibilitet.

Standardutförande för montering på återvinningssten är höjd 2 000 mm samt bredd 3 500 mm. Staketsektioner kan levereras i olika modeller med varierande godstjocklek, maskstorlek samt med en mängd olika tilläggsdetaljer. Allt för att kunna anpassa staketet och inhägnaden efter önskad säkerhetsnivå.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

    kravallstaket banner

    Tillfälliga avspärrningar

    Som tillägg till tillfälliga avspärrningar som exempelvis kring byggarbetsplatser, kan vi även erbjuda en rad olika komplement. Exempelvis har vi kravallstaket, mobila skjutgrindar typ Argos, samt rotationsgrindar för reglerad passagekontroll som kan kompletteras med våra mobila stängsel. Det ökar inte bara säkerheten, men även kontrollen över vem som tar sig in och ut från området.

    51

    Industristängsel

    Företag som ligger i industriområden är ofta i riskzonen för inbrott och skadegörelse. En inhägnad utgör det primära skyddet vid oönskade intrång i industriområden.
    40

    Elstängsel

    Inhägnade elstängsel med larm blir mer och mer populära. Det beror på att det ger en typ av kombinerat skydd, som inte en skiljevägg kan erbjuda.
    74

    Mobila stängsel

    Flyttbara och mobila inhägnader är praktiska på byggen, event och andra platser där stängsel enkelt och smidigt behöver kunna flyttas.
    fotboll

    Bollplansstängsel

    Heda Securitys flätverk och stolpar är tillverkade av högsta kvalitet vad gäller materialval och användarvänlighet och passar bra vid till exempel bollplansstängsel. Med den här lösningen ser ni till att bollen stannar på rätt sida om staketet.
    jobba hos oss

    Byggstängsel

    Vi erbjuder en komplett ID06-kontroll för byggarbetsplatser. I kontrollen ingår projektering, material, montering, installation och serviceavtal.
    villastängsel

    Villastängsel

    Vi erbjuder högkvalitativt staket med absolut högsta styrka för villor och enskilda hus. Genom ett plastbelagt stängselnät ökar livslängden för stängslet, samtidigt som det är underhållningsfritt och enkelt att hantera.
    47

    Automatik

    Vi erbjuder grind-automatik som kan anpassas efter typ av grind, geografiskt läge och belastning.
    forceringsskydd

    Förskolor och skolor

    Vi hjälper till med planering och projektering så att inhägnader runt förskolor och skolor blir så barnvänliga och säkra som möjligt.
    inpasseringssystem

    Inpasseringssystem

    Vi har flera olika system för inpasseringssystem som skapar smidig och säker öppning och stängning av grindar och bommar.
    panelstängsel

    Panelstängsel

    Ett panelstängsel är ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd. Staketet monteras med dold infästning.
    pallisadstängsel

    Palissadstängsel

    Ett tidlöst, stabilt, starkt och robust staket med lång livslängd som monteras med dold infästning
    nathan-hanna-7hxC83Qcuwo-unsplash-scaled.jpg

    Hundgård

    Vi erbjuder stängsel för hundgårdar som är tillverkade av helsvetsat nät med metallram. Våra stängselnät för hundgårdar är varmgalvaniserade för bästa hållbarhet.

    Grindar

    Vi erbjuder både manuella och automatiserade grindar för enkel och säker passage till byggarbetsplatsen. Beroende på behov går det även anpassa grindarna efter storlek på öppning och utrymme, där vi erbjuder allt från enkla bommar och slaggrindar, till mer komplexa teleskop- eller skjutgrindar.

    Våra automatiserade grindar kan även anslutas mot Tempus ID06 molntjänst.

    inpasseringssystem

    Passagesystem med ID06 och personalliggare

    Komplettera även med passerkontroll ID06 – genom föranmälan, obligatorisk legitimationsplikt och närvaroredovisning försvåras för obehöriga att vistas på byggarbetsplatsen.