Vändkors

Finns för både inomhus- och utomhusbruk. Kan styras från alla på marknaden tillgängliga passersystem. Används ofta på gym, badhus och eventanläggningar.

Kontakta oss gärna redan idag för att diskutera ditt projekt. Du når oss snabbast genom att ringa.

Du når oss enklast via telefon eller mejl.
010 – 263 80 00
info@hedasecurity.se

Kontakta oss

Vändkors i rostfritt stål: En hållbar lösning för tillträdeskontroll

Vändkors tillverkade i rostfritt stål erbjuder en exceptionell hållbarhet och estetik för tillträdeskontroll i en mängd olika miljöer. Denna typ av vändkors kombinerar styrkan i rostfritt stål med avancerad design, vilket garanterar långvarig prestanda även under de mest krävande förhållandena. Rostfritt stål är inte bara motståndskraftigt mot korrosion och slitage, utan ger även vändkorsen en modern och professionell look som passar väl in i såväl företagsbyggnader som offentliga utrymmen. Med vändkorset i rostfritt stål får du en säker och estetiskt tilltalande lösning som underlättar smidig och effektiv passage för persontrafik, samtidigt som det upprätthåller höga säkerhetsstandarder.

Framtidens tillträdeskontroll: Vändkorset i rostfritt stål

Vändkors i rostfritt stål representerar framtidens tillträdeskontroll med sin kombination av hållbarhet, säkerhet och design. De erbjuder inte bara en robust lösning för att reglera flöden av personer, utan deras estetiska utformning i rostfritt stål bidrar även till en uppgraderad visuell upplevelse av entrén. Vändkorsen är designade för att motstå tuffa miljöer och är därför idealiska för platser med hög persontrafik, inklusive tågstationer, arenor och kontorskomplex. Deras flexibilitet gör att de kan integreras smidigt i olika säkerhetssystem, och deras tilltalande estetik gör dem till ett önskat val för anläggningar som värdesätter både funktion och form. Välj vändkors i rostfritt stål för en säker, hållbar och elegant lösning som uppfyller dagens och morgondagens krav på tillträdeskontroll.

områdeslarm heda security

Områdeslarm

Hos oss får du ett komplett lösning oavsett om du behöver ett system för grundläggande övervakning eller ett avancerat säkerhetssystem i stor skala.
kameraövervakning

Kameraövervakning

När du skaffar ett kameraövervakningssystem får du det bästa verktyget för att motverka inbrott, stöld och skadegörelse samtidigt som det kan minska risken för brand, hot och våld.
inbrottsalarm

Inbrottslarm

Heda är godkänd anläggarfirma inbrottslarm. Vår personal är certifierade och vi levererar godkända och certifierade produkter och anläggningar.
passersystem heda security

Passersystem

Vi hjälper din verksamhet att kännas öppen och välkomnande samtidigt som du vet att den är skyddad och begränsad.
brandsäkerhet och utrymningslarm

Brandsäkerhet

När vi på Heda projekterar, planerar och installerar brandskydd är det din och dina medarbetares trygghet samt dina värden som är viktigast i vår leverans.
c

Integrerade säkerhetssystem

När du anlitar oss är vårt mål att integrera de olika systemen så att de underlättar din vardag, samtidigt som säkerhetsnivån bibehålls.
magnetic-access-speedgate

Persontrafik

Vi levererar högkvalitativa lösningar för persontrafik. Såsom personslussar, speedgates, säkerhetskaruseller med mera.

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert