Brandlarm

Automatiska brandlarm system

En brand kan orsaka stora skador. Branden kan ta liv, skada människor, djur, miljö och göra din bostad eller företag obrukbar. Första och absolut viktigaste steget i att begränsa skadeverkningarna av en brand, är att installera ett automatiskt brandlarmsystem.

För Er verksamhet är Heda ett tryggt val, våra medarbetare har lång och gedigen erfarenhet inom leverans av brandlarmsystem. Vi arbetar endast med certifierade produkter.

Vi samarbetar med marknadsledande produktleverantörer vilket gör att du alltid får den efterfrågade kvalitén och funktionen.  Du erhåller en brandlarmanläggning anpassad efter era behov och miljö med hög driftsäkerhet.

Det automatiska brandlarmet kan vid behov styra sidosystem som ventilation, hissar, belysning och släcksystem. Detta innebär att en tidigt upptäckt brand automatiskt och direkt via sidosystem kan påbörja brandsläckande, brandbegränsande och utrymmande åtgärder helt automatiskt.

Heda är godkänd anläggarfirma för brandlarm, enligt SBSC. Vår personal är certifierade och vi levererar godkända och certifierade produkter och anläggningar. Det innebär att du får ett brandlarm anpassat efter dina krav, behov och gällande regelverk.

Slå oss gärna en signal redan idag så diskuterar vi ditt projekt.

Du når oss på 010 – 263 80 00.

certifierad anläggningsfirma brandlarm brandsäkerhet

Offertförfrågan

Fyll i formuläret nedan för att begära offert